Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

vyrazili jsme si fčéra s čelofkama za Unhošť na louky a kolem rybníka a pak na to dobrý svářo do oblíbený kavárničko-restaurace. Dennyky – cukr jsem si nesypala do huby rovnou, neboj 😀 😀 Ale voni vám tam to svářo uvařej do obřího hrnku a poctivý tak, že to s váma i zamává teda 😀 ale dooobrej byl svařáček, doobrej. Umějou!

Maya
    puppy si nahraď kitty a máš to
    já tam vidim žůůžovej banán! 😛

Mirka D.
    á bych se z ní picla
    no jo, tak má děfčica halt vojenskej režim hned z první a může si to v hlavě setřepat, frajerka.

ale zlatíčko je vlastně hodnej-na ostatní-ti po němi nic nechcou…

🙂 tak se na něj vyprdni a nic po něm nechtěj taky a máš to hotový 😀 . Ne dělám si legraci, vím, že to nejde, že jde o běžnou a potřebnou manipulaci.

Kachna-ty umíš potěšit:D
    😀 😀 vona to dostala nahoře úkolem kdysi než se narodila, tak halt prostě když musíš, tak musíš 😀 😀 😀 Ofšem nevím, jak to dělá, že je dycky tak trefně ftipná 😀

černej čaj

Bacha na metanol, to by pak kachna mela jiste pravdu 😀

a další! 😀

ale nekdy to tak vyjde, ze clovek je bv blbym rozloseni.
    to je škoda teda, nicméně z fotek to poznat není,

Po 800 letech 😀 sou k sobe takhle blizko.
    ofšem jen zdánlivě

Premyslim o modelu prave teple leginy a sukne, protoze v zateplwnych gatich mi je pri pohybu vedro na zadek a legijy a jornos kalhoty nesnasim ty dve vrstvy
    to vypadá jako dobře vymyšlenej kompromis- do určitý teploty asi ale což? pak stejně na ty dvoje kalhoty dojde. A jak bys to měla na spaní?

Dennyky
    A kačenky mám taky
    nechceš si tam přidat i kachnu a trochu ji přidržet pod hladinou? 😀 . Je nezdravě drzá 😀

pěkný to máš, mně se teda víc líbilo to akvárko na tý komodě, to bylo hodně útulný. Taky jsme to takhle měli – v předsíni a bylo to moc příjemný takový.
    Na tý první fotce to opticky vypadá, že nemáš akvárko ale nádrž přes půl pokoje 😀

y schůdky žebříky mi nedělají dobře ani na fotkách
    viď? čék se na to nemůže moc ani dívat 😀 a jak píše čajda, že se tam zasekla, tak to se vůbec nedivím, fuj a brrr