Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

se přiznám, že jsem z toho s tím vokem volaaká přejetá. Teď jak jsem to tady vysvětlovala šéfovi, tak mě to zas dostalo.je to smutný, když sestře na očním vysvětlujete, že máte de facto funkční jedno oko a s ním máte problém a ona vás vyfakuje. Jako pokud to půjde, přejdu pochopitelně jinam, ale to je jim fučík. Otázka je, zda mě v týhle době někdo někde vezme. A pak taky se mi nechce už nějak lítat někde po doktorech, jak jsem z toho otrávená.Tak si prostě budu do voko matlat Oftalmoseptonex, jak mi madam poradila mezi futrama a bude. Tályje byla ráno za krávu, tak ta tomu taky nepřidala. Ona přesně vždycky, když člověk není cajk, tak ještě zasolí.

Hurá Dennyky přišla, a i s akvárkama,tak to už je to jasný, vono dotáhnou sem akvárka, to je šichta 😀
    Máš to krásný. Na tom prvním ale nejni žádný žvíže, ne? Myslím na tom prvním obrázku s listem z dubu, nebo je tam něco skovaný?

A regál, na který se akvárko postěhuje a přibude nové
    koukám, že otvíráš obchod s akvaristikou,co? 😀

Mirka D.

hm, pěkná šichta v tom Újezdě koukám 🙁 tak hlavně, a´t už tam nemusíš.

o pohotovost/obvodák…nemcnice…
    no přiznám se, že na to už nemám, takhle to obíhat. Snad to zmáknu v domácím prostředí a když ne, tak pak.

černej čaj
    Omezeni je na domacnost z dobryho duvodu..
    no mě to vůbec nedocvalko

Achjo…
    jo, přesně tak 🙁 , k čemu pak člověk k těm doktorům má chodit.