Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak já včera druhá ranní v Újezdu-ráno mražák-husy,hranolky,kapři-a všeho hodně,takže jsem se dost natahala,protože tahat těžký velký bedny s husama který jsou narvaný vzadu v termáku-asi stejně vysoký jak já-sloupec beden,pak zas do mražáku a na sebe a to stejný těžký hranolky…byl zážitek-už v 7jsem byla utahaná,bolely mě ruce,záda+zpocená+v mražáku….no to byl teprve začátek dne:D
pak na kase,kde se furt člověk zvedáa nahybá aby viděl do vozíku-je to tam vyšší než u nás a jak to mají zkopečka s tím vysokým okrajem tak do košů není vidět-tak zvednout se,nahnout,sednout,chvílala stát-jako tělocvik dobrý….
no,koupila jsem filé když bylo v akci,a dojely jsme do Bučovic-skočila jsem k nám do obchodu dát věci do skřínky,pak do města vrátit Žerykovi hračku-moc malá-do knihy pro knížku co těsně přede mnou vyprodaly-takže nic-do obchodů po jednom-takže zverimex ve frontě na schodech,v knze hned vypadnout a pěšky v dost kose,vichru dom-jindy bych třeba seděla v knize a četla si,než mi přijede bus…ted to nejde-když 2 lidi v obchodě…
doma jsem zmrzlá a utahaná vzala pejsky na rychlo vycházku pro kamošku a s ní zpět,dostala jsem od ní zbytek dárků k narozkám,daly jsme kafe,koledy…
a já večer dávala do rámečků fotečky…
dnes ráno v mega blátě k hájence-vysílači a zpět…zaházet hračky,v rámci velkoúklidu vytřídit starý škaredý-hlavněponožkouzlíkový hračky:-)
Černejčaj-to jako kvůli tomu debilnímu zákonu by k nám vlastně nemohl tatka+my k rodičům,že?
Denny-su ráda že žiješ!
akvárka pěkný,modelky taky
PetraK-s tím okem je to děs!!!co pohotovost/obvodák…nemcnice…