Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
No tak výpověď kvůli němu nedám, abych ho mohla hlídat, a 9 hodin v kleci, to fakt ne. Zavírat můžu – ale oba, bo potřebuju aby měl přístup do předsíně i Vašek. A proč tím mám trestat Vaška? Tak velkej byt, abych mu mohla postavit funkční holokoutek bez úvazu, prostě nemám.
Zaháknout apod. se nemá za co, právě proto, že má bezpečný holokout, kde není nic, jen pelech, úvaz a v dosahu miska s vodou. Netěší mne to, nechtěla jsem to, proto mu občas dám šanci a on mne pokaždé přesvědčí, že ten úvaz je vlastně nejlepší.
Ostatně pravděpodobnost hnusného úrazu po pádu té zapékací mísy, případně značného břichabolu po úspěšném vyžrání cukroví, br, děkuji, málem mne omylo když jsem to viděla.
Jo a fakt ho neber jako ubohýho staříka na dožití. To byl od útulku hnusnej fór, to smrádě má energie za dva mladý. A baterky dobíjí expres, takže není šance utahat jej tak, aby byl v pracovní době rád že může ležet. Přehltit bígla žrádlem nelze, to už zkoušeli jiní. A hnusný nápady typu drátěný odpadkáč pod proudem, to si zase nerisknu já.