Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fifi

Petrs
    Ale on za to nemuze. To zpusobil nakej dobytek, kterej mel Atoma davno predtim. Od kteryho se psovi nedostalo vychovy a vi buh ceho jeste.
    Ne, promin, mas proste staryho utulaka na „doziti“ – verim, ze vymyslet a vydumat vsechno, do ceho by se mohl pustit, asi nelze. Treba se pusti do lednice, nauci se otvirat troubu.
    U nej asi fakt nejjednodussi vytvorit holobyt, holokoutek ryze pro nej. Nakej kousek bytu, kde bude v ohrade, se kterou nehne, nepreskoci, nebo opravdu prostornou klec s vodou? Polstrovanou celu pro biglika. Kdyz nejde zidle otocit apod.
    Ja jsem tu mela na doziti Foxe, to byl starik terierovitej, doslova na chcipnuti. Dementne by coural a bloudil, poloslepej. Takze byl v kleci, ale jen cca max 3 hodiny pres den. Jinak mel vyhrazenej prostor na dlazbe v kuchyni, kde si mohl bloumat, srat a curat v noci, neb uz se moc neovladal. Jinak samoze venku na zahrade co chvili, venku taky neco utapal. Ale nechat ho doma samotnyho na volno neslo, uvazat bych si ho nedovolila.
    Edit
    Jsem nasla fotku.

Mne proste jen vadi uvazani psa, nikdy nevis, jak se muze zavesit, zahaknout, trnula bych strachy, aby se neobesil, nevykloubil koncetinu. To uz jsme jednou resily.
    Vis, ono to tvoje:
    Každý svého štěstí strojvůdce,
    Se da vztahnout i na tebe… Nic ve zlym.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.