Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak mě je jasný,že to nakonec vyřeším pamlskama od nás a bude,jen jsem chtěla něco k tomu:D
    no to je fuk,z toho se nestřílí-pochopitelně jídlo ocení vždycky:D
    v práci u nás nadávám na zimu-tady jinak udělaný šatny,wc,sklad…a topení nikde…taky řešení…
    v obchodě jo stropní,v zázemí ne…
    ted jsem šla chvílu ze psama,že po náročným víkendu s něma půjdu chviličku
    no zalezu za bránu-tam bláto jak čert,jak se tam staví,tak kousíčček mezi stromy směr ke křížku,několik obíhání stromů a dom,vratama dědinou k rybníčku tam pocvičit poslušnost+zaházet aportek a dom-tak nakonec z toho byla obvyklá vycházka ze cvičením,na tu kosu akorát…
    upadne mi krk…
    Fifi-to je šoking najednou tolik lidí co,když člověk není zvyklej?
    já mám dost lidí v obchodě,ale ted jak jsem byla 2 dny v BK,vycházky po městě,v neděli hezky,teplo,tak všude lidí,psů,dětí,kol…
    tak už toho bylo dost a pak nádraží v BRNĚ lidí jak mraků-nákupy,poslední víkend před jéžiškem,teda předposlední,no a ve vlaku jsem měla zatatý zuby,abych na bandu rizjívenjch holek nezařvala at jsou už TICHO-což bych pochopitelně neudělala,ale nerva jsem chytala hezky….
    Černejčaj-aha-stejně mě nějak divná nepřijdeš….
    jako nějak na hraně nebo tak,nebo su divná taky,nebo my jsme divní všichni jak si vystačíme tady hodně ze zvířatama a přirodou,což tipuju,asi nemyslel…:D