Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Maya
jeste ze vam auto teda nezborilo domecek
no vypadalo to chvilinku nahnutě, protože ho tam ten terén fakt stahoval.
že 90% nedopadne uplne podle predstav
jo to je jasný, s tím se musí počítat, jako i s tím, že někde něco vyleze, s čím člověk nepočítal-jako tady ta podlaha. No brusku už jsem obvolala, takže to snad s tím půjde, zjistila jsem sazbu, kde a tak. Já dělám tydle logistický věci, aby na to Brtnik nemusel myslet. Snažím se být potřebným členem našeho stavebního týmu 😀
se vyvratil hned asi mesic potom, bylo to blbe ukotveny, opravovali mu to minulej tejden, jako fakt des
taky výborný 🙁 je smutný, že fakt dneska není nějaká stavovská čest, že si málokdo stojí za svou prací a jediný co ho zajímá je, sfouknout to a to nejdřív a shrábnout prachy a pryč od toho, grrrr. To včera ten pán, co teda v úvozovkách „jen“ nakládal tu suť, tak byl prostě poctivej. sám od sebe navíc ešče otloukl furtra, co tam ležely a tak. Pak si jeho práce člověk prostě váží a ne jako ten matla od těch oken.
na fb normalne je, tak nevim, proc sem nezaskoci
nemluví s nám, dyk to řikám
Petrs01
já s ní tudle mluvila a říkala, že je v cajku.
černej čaj
Prijde.mi.snad spacak. Misto 5 tydnu 9 tydnu ale bude asi do vanoc:)
ty jo tak máš napínáka, ešivá to jéžišek stihne nebo ne. Aspoň to máš, jako když byl člověk malej a nevědíl, ešivá pod stromkem najde to, co nutně potřebuje 😀