Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Víkend děsně frnknul. Učim Mousese – sem ho přejmenovala, budu mu řikat Frenku Mousesi – tak se jmenoval strejdav Willis v mým oblíbeným filmu RED 😀 😀 – na klikr a taky to, že než dostane papáníčko, tak slušná kočka sedí. A von je slušná kočka. Teda byl, už se snaží cábrovat po stole, takže to jel jak namydlenej. A taky už je vopipetovanej. A fčéra celej den chrápal u kamen, prej že von ven nemusí. Nedivim se mu teda. Večer jsem ho pak odnesla domů, protože přes den se mi paní nepodařilo zachytit a nemá cenu ho tam nosit, protože on je v Domečku dřív než já. 🙂
černej čaj
(jakoze zdrava s presahem)
to vyloženě potěší 😀 , hele ta fotka je bombová, máš letošní krásný vánoční přání hotový, tím pádem 🙂 . Ovšem to rozbitý sklo v autě – jako nestačej už ty katastrfófy tady?Se musíš vopičit? . Je to hodně?
FIFIJOVÁÁÁ
HURARÁÁÁ, GRATULUJU K POVOZU a k hodné kámošce! tož aspoň něco pozitivního – nikoliv test na kovida – na celým tom marastu. Brtnik říkal, že když máš takovýhle havarijko, měli by to proplatit bez potíží (v práci často řeší různý lapálie podobnýho karaktéru se služebníma autama). Tak budu držet palce, ať je likvidátor příčetnej.
Maya
no beton se nepovidl protože auto v mokrým terénu sjelo až k Domečku a téměř se o něj opřelo – bylo velký a těžký, muselo se dostávat ven – podsypávat sutí, kterou jsme tam naštěstí nashromážili a odvážela se shodou okolností až poté. No a beton krapítek už ztuhl a plus k tomu, to, že Brtnikovi neřekli, že na to jeden člověk nestačí, chce to tak tři lidi a tím pádem při tom rozhrnování to taky už víc tuhlo, takže to není v jednom místě úplně rovnoměrný a hlavně vystoupaly ven kamínky a musí se to odbrousit – tedy další práce, další bordel a další zdržení. Beton byl nějakej spešl samonivelační a tím pádem k prdu ty prachy 🙁
Lokíšek je otomilej medvídek
Petrs01
tak máte vo čokla navíc? 😀
Mirka D.
jéé Žerda byl s váma takhle na vejletě?? Tý jofkaa užofkáá
dvacet čévéček, to už je pěkná smečka teda. S některejma je to potkání ne úplně jednoduchý. Pamatuju si v lese v Novohradkách 😀 😀 paní zapíchnutá do země a ešče se podle mě i modlila 😀
Hele to je super s tím Štedrým dnem, že jo že jooo, že joooo! To si to užiješ! Kdyby to takhle nechali už nafurt!
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.