Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fifi

Mirko
    Snad to mobil prezije. Co bych dala za to mit mobil v kyblu. 😀

Maya
    Trojuhelnik – nebejt ty nedavny technicky, ani bych nevedela, kde ho mam, protoze to bylo sbaleny v jedny origo tasticce i s lekarnickou. Slozit ho je to nejmensi, to bys dala taky. 🙂 Nebo si to prubni nanecisto. Vestu vozim v kasliku dveri u ridice, ta byla hned.
    Nahradni auto – uvidim, nechce se mi jezdit MHD, na kterou navic musim 2 km tam i zpet. Kdyztak prehodim dovolenou. Ale jak rikas, dulezity, ze mne nic neni. Esli teda nechytnu rymu z vymrznuti venku. 😀
    Cyklistka – to bude asi neco podobnyho, no. Jako rict, ze jsem si toho sutru nevsimla, nevidela ho, asi by to brali jinak. Ale ja neumim lhat, kor rozklepana u slusnutyho auta. Kdyby mi sutr spadnul pod auto z nakladaku, to by byla zcela jina situace.
    Mne ted spis nejvic stve, ze jsem pridelala (i kdyz ne uplne vlastni blbosti) praci hasicum i cajtum, maji toho i tak dost. Ty jejich vyjezdy neco staly, tak vezmu pokutu jako odpustek jim, at prispeju do rozpoctu.

Esusovic
    Diky za tlf. Varim brambory a k ty definici Troldy a vareni: Vec varena v kuse a tukajici o hrnec, tudiz vyluzujici zvuk, plus obcasny prskanec vody = nepokoj a diskomfort Vorecha. A ne, hranatej kastrol ci jiny geometricky utvary by to neovlivnily. 😀

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.