Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

Je-eh, my už jsme v novým!! Tak to přepíšu tam, díkec čajdo! Já dorazila až teď
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem fčéra byla utrácet. Na tý veterině, Moures je drahej i zadarmo 😀 😀 . Ne ale dostane nějakou tu srágoru, co by měla pořešit šécko a pak už pojedeme normálně. A ohařiska si taky halt ďobnou.
    Xindl na obličeji se zatím nerozrůstá, ale na radu Sokola, asi ve čtvrtek pomažu pro jistotu na kožní. Aby to o víkendu nevzalo nežádoucí švuňk. Je děsně debilitní, že musím spát na druhý straně, ale tělo je kupodivu disciplinovaný.

Jo a pozortee, pozortééé, přišel mi Jéžišek! Až z daleký Moravy, od Bučovic… seděl a čekal na mě trpělivě několik dní ve schránce, než nás napadlo se tam kouknout. Děkuju Jéžišku, dárek už jsem schovala do dárkový truhličky a těším se 🙂
    Maya
    sežral krk a prsíčka
    hmmm gurmán, prsíčka si dal 😀

boudicku mu tam nech, asi uz ma oblibeny spani jinde, ale kocky to casto meni, treba casem si ji treba oblibi
    jojo, má ji tam furt, a dávám mu do ní mističku, když odjíždíme. Snad to vezme na milost. A nebo mě bude tejrat tím, že bude furt na tý rohožce a já ho vezmu do Prahé 😀 😀 ne to se směju, to bych mu neudělala. Je zvyklej si chodit venku i když možná o to nestojí, je nejradši s námi vevnitř, max. na dvorku kraví s ohařema a nebo ho odnesu k sousedům a on se pak vrátí k nám. Zajímalo by mě, kdybychom tam byli na furt, jestli by vůbec chodil ven?? Je to takovej domácí tvor. V tomhle jsou s Rumouškem stejný. Nejradši jsou se mnou u plotny 😀 😀 Loveckej pes a venkovní kočka. Ale Tali už to chytla taky, to je fakt 😀

Mirka D.
    a najednou chrrr fiúúú-z jedné strany u hlavy Žeryk,z druhé v nohách Dafi….

to ne nej vzdělávací proces.

Fifi
    aby si to Ruzice neprecetla a nesabotovala to zase. 😀 Je naockovana, mura cerna, zase na 3 roky klid od vztekliny a kombi za rok. Uf. 🙂 31 kilicek rotvicich, zouzel stihla je to, pan dr. ji chvalil, ze je v super kondici

gratulíre k očkování. To mají s Tali stejnou váhovou kategorii, by si mohly dát sumo 😀 😀

e ulevilo hned minuly pondeli po tech injekcich, ani jsem ji prasky dalsi nedavala.
    hlavně, že huž je cajk. A taky že to nechytil Trolďas., páč mít dva poblijouny, to nejni terno!