Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak já mám dnes volno-pouštím si relax koledy a využívám toho,že tu není Martin
    a douklízím vánočně skřínky dole v kuchyni-on vždycky hučí,že dělám bordel,když dělám velkoúklid,protože obsah venku,že a ve skřínkách dole,hrnce,pánve….
    tak s toho by šílel,skřínku pod tv umýt zevnitř,a už mi teda zbývají jen šuplátka v lince,který jednak jsou rychle a jednak tam je pár věcí a mini,tak
    už je v pohodě-to můžu kdykoliv,to nezabere místo
    vypraná jedna pračka,vypraný záclony,ted ještě až uschne zem a budu papat
    ze psama ráno vycházka ve větru,ale bylo teplo,tak
    sice né úplně dlouhá-kvůli tomu větru,ale tak skoro hodinka kdy se šlo ke křížku,tam po cestě dolů podél lesa kousek Žerykovi revírky z hraček
    pak kus z kopce a zpět a pak od křížku dom-jen Dafi trochu zaházet
    na zahradě obíhačky stromů-stromky daleký od sebe a mezítím co se vždy od jednoho vraceli,tak jsem jim vždy odběhla k druhýmu-takže jsme se probběhli všichni tři a na terase trochu tanečních-kroky,otočky,couvání,packy a dom
    doma jsme ještě blbli s Žerykem na posteli ze sobem a na z ježkem
    takže ted si v klidu spinkají
    Dafině nakopu zadek-včera si říkám v KIKU koupím jí o povlečení na polštář,když na tom tak ráda leží,dám jí to na gauč k polštářku ta bude nadšená
    polštářový povlečení bude stačitto je velikost tak akorát
    no a ona nic,žádná radost nic,chrněla si v pelíšku a povlečení jí bylo fuk
    bože to se mi xkrát stalo s kočkou-jak něco nebylo pro ni tak si tam ustlala-dřevěná police ze složenými vodítky-než byl věšák
    tam ona na tom chrní-dá se ji krabička pro ni vystlaná-a nic
    dřevěná krabička s jabkama -Norinka na nich,to neva,že v krabičce jabka-sežene se jí pelíšek a nazdar,nic
    ted ji chcou rodiče kupovat pelíšek….
    no tak su zvědavá,kolikrát do něj pude….

PetraK-no jo,tak jetli je to pásový opar,tak s tím běž,to měl přítel od kamarádky knihovnice,ktrá dělala Martinovi ten životopis,a dostal zákaz k ní jít,
    protože pásový opar je infekční,on to teda Jenda chytil hed v začátku,takže jen trošku to měl a hned léky,a dobrý

Maya-prosím tě,ty taky tomu čoklíkovi nebohýmu nažrat nedáš!!!!:D:D:D
    Kubišovou na tebe,by řekl můj taka:D:D:D
    ale Lokinek je šikovnej,že se o sebe umí postarat!
    ten se neztratí ve světě…
    jinak kdybys chtěla vidět mega hladový žebráky hladem týraný-ak to jsou mí psi,když jdem ven s Pavlou a basendžim-jak Pavla zavolá GOBI-okamžitě má u sebe 2 psi další,kteří se tváří že dostávají nažrat jednou za rok a to na přestupnej…