Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
černej čaj
Mam soukroy vuz i soukromy hotel, su proste primadona 😉
čus primadóno, tak si to pořádně užij,
já mám už enem šest dní, pět jich bude ve svátek a tak poprvní po sto letech nebudu převádět pět dní 🙁 . No jo stavba prostě.
Mirka D.
máš překvápko v emilovi 🙂 a gratuluju taky ke světlům. Světlo je veledůležitý. Já miluju teplou žlutou.
Fifi
chuudínek Troldínek – si to zase užil? Ešče že von má ty svoje bobky, to vypadá jako hotovej sasrak . Já si dneska udělala taky objednávku na veterině pro Mourese kapku – ano je prej úplně na vše vně i vevnitř a pro ohařiska odečervení, radši. A tadááá vosumstováku půjde do světa, přičemž Moures si vybral přesně půlku. VOno nestačí, že žere jak prokopnutej, a vyžere nás dočista dočista, ešče takhlenc!! 😀
Vcera jsme stihli vychazku mrazivou a snehovou, dneska uz jen bahno, hnus a vitr.
krása viď, když je takhle. U nás to vydrželo fakt až do neděle, kdy se odpoledne výrazně oteplilo a ze zahrady je bahňák. Ale ty ranní procházky byly super. Odpoledne už to začlo hučet i u nás a když jsem šla loukama proti lesu, hučelo to tak jako temně.
Maya
to je dobry 😀
tak to teda jo! Já si takhle jen vždycky špacírovala po Dejvicích, když jsme se rafli, taky mě 2x za komanče v noci vyhmátli a jednou vezli dokonce domů, protože jaksi bez OPé, že jo. Murphy je málem zardousil, nenáviděl uniformy, opilce, romy a vietnamce.
Jejda, tetkon to čtu s Dorinkem – ešče, že to vzalo takovejhle švuňk ale! Pan dochtor je šikovnej a Dorinek taky. Dneska dobrý?
týý jofkaa ten atlas je boží a opravdu příčetnej – aspoň u ohařů si vždycky ten člověk zjistil. Vážně supr věcička, tos vymyslela geniálně a myslím, že jí to udělá obrovskou radost. Aspoň mně jako dítěti by to udělalo určitě-když vezmu v potaz ten její atlas. Šikovná tetička moc a moc.