Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

FIFI-já to s těma světlama nevím odborně-takže nejsou tam ty co tam byly-zářivky
    jsou tam takový menší kulatý,a je tam právě přítmí-prostě nám je vyměnily za něco inšího:-)
    jeden převelice nemluvný a tichý zákazník je chválil,že jsou lepší než ty předtím,no a mě v každé fabrice,obchodě,místnost s těch světel bolely oči,takže jsem slzela,na rozdíl od kolegyn se do práce nemalovala:D
    no já teda nejsu moc malovací:D:D:D-ale prostě jsem viděla,že,když budu mít něco na xichtě tak budu slzet,no a ted mě vůbec nebolí oči!!!!
    bomba-a já třeba když jsem šla do kuchynky v práci,tak jsem tam byla potmě-schválně-což všecky vyvádělo z míry a říkali mi,at si rožnu
    víš co je to rožnout,ne?
    jo,ty pilulky by asi na Silvestra byly lepší-Žeryk je vždycky na prášky
    narozky byly taky vtioný
    Martin mě dal teda tu knížku o té panické poruše-jako je to zajimavý,ale krom rozhovorů s těma lidma,co šli s kůží na trh,jako V ěra Martinová,Iva Pazderková,Petra Špalková,tak krom těch rozhovorů je to dost naučný,ale s tím jsem počítala,pak ty elastáky z lidlu-ehm hryžou,ale jde to
    parfém a kytku
    no kytku-víte jak jsou umělý chryzantémy na hřbitov?
    žlutý,nyní jsou toho plný hřbitovy,no tak ted mám jednu doma,tak jsem Martinovi říkala,že je to na hřbitov,a že mi taky příští rok může koupit věneček spi sladce,a pak vzpomínáme…
    to nejsu morbidní,ale Šimek s Grossmanem mají bezva scénku -Grossman vykládá jak své dívce koupil kytku-na noc s nápisem spi sladce,byla kulatá,vlastně věnec,stála 400kč:D:D:D,no a Šimek si vzal stoleček,a že ho naučí kupovat kvítka,a dělal prodavačku květin:D
    no tak jsem mu řekla,že to má dát psům na hrobeček
    a máti,jak,furt má tendence uhlazovat ty hrany mezi náma,tak hned,že je krásný,a že ta chryzantéma vypadá skoro jak růže…
    no,ale jak já su zase houby diplomat,a říkám co si myslím,nebo je to na mě vidět aspon,tak jsem řekla,že je to chryzantéma a vypadá jak chryzantéma…
    no nic-máti,no Martin nechodí na hřbitovy,on neví,že se to tam dává….
    no od rodičů jsem dostala tu Vánoční hvězdu a přdplacenýho psa přítela
    v práci kaktus,bonbony a od jedné kolegyně 2 ozdoby na stromek/větve
    Martinovi se ted večer ozvali z té jedné práce,že tam má jet-paní pracuje i o víkendu-prý má homme offiss