Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

já za sebou 3 dny v práci…
    v pátek vichr jak hrom+kosa,tak ráno na chvilku ze psama,
    pak Martin vyrobil milion chlebíčků do práce a vezl mě na odpo,na odpo dobrý i jsme vše stihly,šla jsem ještě večer chvilku ze psama po dědine,+byly chvilku s Martinem,takže ve vichru 3krátký vycházky
    v sobotu vítr,ale teplo,vzala jsem i Betty a ke křížku kus dolů podél lesa a zpět-z jedné strany keře,takže ten vítr nebyl takový,
    Dafi trochu blinkala-moje chyba,dala jsem na Martinovo hustění dej to psům,přece to nevyhodíš-no tak to vyhodila Dafi-to je tak když neposlouchám sebe,ale druhý:-(((
    ale večer dostala kuře s kaší,a pak už dobrý
    včera odpo
    a dnes teda ráno 20minut venčení+s každýn hledej-ztratil a šupky hupky do práce na mezisměnu
    no po páté hodině dom…
    v Kiku jsem psům koupila plyšový povlak na polštář.
    dostala jsem Vánoční kaktus,Vánoční hvězdu-tak su zvědavá co mi vydrží dýl,hvězda mi vždy opadala za chvílu
    ted mluví o tom,že by zas zavřely obchody…
    to už by mě fakt trfilo….
    ne ani tak kvůli mě
    oblečení mám,v úterý abych vlítla do knihovny,než je zas zavřou,ale spíš kvůli kamarádkám,jedna knihy,druhá oblečení….musí to být šílený pro ně
    +kolegyně v KIKU….
    jo taky boty potřebuju pořešit….-to se mi přes internetu nechce

Fifi-chudál Troldík teda,našim psům vichr nevadí,ale střílení a ohnostroje teda jo

Černejčaj-ty seš odvaha,bych se bála,že mě větev zapichne,máš v pondělí dovču?

Maya-ty plecháčky krásný,ale prosímtě tam se to dá platit jen převodem?na dobírku ne?

jsme dostali v práci ježíška,jednak 2 ozdoby na stromek,to každý rok,
    s korálek,pak dárkovou kartu -tak ta se hodí-už teda je tam o tisícovku mín…:D
    jinak nám předělali světla a je to super,vůbec mě z práce nebolí oči…,takže super….už se i malovat můžu:D