Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
jinak mě po cestě říkal chlápek,že na štědrý den mají sraz někde u lesa motorky,čtyřkolky,takže sem varovala rodiče,že tam na vycházku ne
aby psiskům nebyla zima,během 5minut debaty,házela jsem Dafči rukavku,Žerykovi míček-takže doma najíst-a s Dafi nebyl tenokrát nanuk
no a zas do města a polračuju v úklidu
zbytek stěny v obýváku,skřínka pod tv,skřínka s psíma věcma,další kuchynská skřínka v lince,no huž se blížím do finále
Maya-no já miluju serepatičky,miluju dekorace-zimní,podzimní…
a zbožnuju chodit po dárkových obchodech-jak já říkám kěvtinářství-kde mají krom kvítek keramiku,a miluju všecky ty obchody ze svíčkama,šutrama,čajama…..,
takže-kdybych nebyla z domu vycepovaná na praktický dárky-jídlo,knížka…
a všcko ostatní blbost
a kdybych logicky nevěděla,že keramiku,serepatičky většina lidí nehce-protože kam za chvílu s tím,že?
tak….ale láká mě to
ale praktik ve mě převládne
úplně kritický je to s mým tatkem,kterej dárky nedává,a když už
tak koupí kus masa-jakože kolegyně v práci u máti si kdysi jako dárek koupily třeba kuře a tak,ale to byly kolegyně tak mezi sebou domluvený
ted má jet k sestře své a že ji dá kuře….
tak jsem do něj hustila at jí dá třeba vánoční hvězdu v květináči+nějakou kosmetiku třeba-tak su zvědavá…
nic proti jídlu,je to velepraktický dárek
my ted prodáváme třeba proutěný košíky za 400s různýma salámáma,nebo různý ty selections zboží-těstoviny,pralinky a tak….
jako at ji dá co chce-ale kvítko v květináči si myslím není marný….