Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

jinak dnes ráno vycházka hezky navrch k líépě-nefučelo,ale mrzlo,ale to bez větru není taková kosa,Dafi teda tenký svetrorolák po klukách,
    od lípy jsem to chtěla vzít jako vždycky kolečko v lese kolem obrázku
    ale směr od hájenky šli 2 postavy-a jelikož na tu dálku není vidět,jestli pes nebo ne,tak jsem fikla zpět k lípě a za ni dozadu směr Uhřice-psi dostali obíhačky kolem stromů a já dostala nápad-stoupla jsem si k poli a nadšeně říkám-hele,hodím ti balonek-to budeš zírat-je jasný komu jsem to říkala,že?:D
    nějak jsem si myslela,že míček poletí v dáli….
    nevím proč mě to napadlo,když to dopadlo jako vždcky-Žeryk naivka hrrrrr doprostřed pole,míček spadl!NALEVO 3METRY OD MĚ,TAKŽE ŽERYK BYL UPROSTŘED POLE JAKSI TO,ZBYTEČNĚ CELKEM,A JÁ-NJN-JÁ ZA TO NEMŮŽU,ŽE CHODÍŠ VEN S BLBCEM CO NEUMÍ HÁZET…
    TAK ŽERYK POBĚHAL PO POLI,POČUCHAL SI,NEŽ SE DOPRACOVAL KE MĚ A K TOMU MÍČKU 3 METRY NALEVO U MĚ….
    no,nic
    pak jsem to vzala zas kousek k lesu a že do něj,ale postavy se zatím přiblížily a měli tele jak hrom co se vydávalo za psa,tak na les kašlu,jdu kus k hájence po cestě,pak kousíček po cestě u kraje s pařezama,pak k vysílači a zpět k hájence-tam pokus hodit Žerykovi míček-hezky s kopce pole,tak se roběhl,a od hájenky dom