Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Maya
sem dneska koupila v penny čelenku se sobikama na perkach
😀 😀 ne, ne!! Nafoť s tím, prosím sebe. Páč já si myslela, žes to koupila pro sebe 😀 😀 😀 poooooooooooooooooooooooooooooooooooomoooooooooooooooooct! 😀
a tetkon už můžu pozdravit :
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
žačínám bejt hotofson z toho málospaní. Padají mi věci a jsem nemožná- teda víc, než jindy 😀 . Když Rumoušovi nepomůže ta dietka, valíme na sono a rtg, to je jasný. Uvidíme, dělá mi starosti Brouček malej.
Mirka D.
2 andílky,jeden látkovej od Denyky-kde je Denky?
taky mám andílky, asiii asiiii bambilijoun 🙂 ne to ne, ale mám jich víc, nějak se mi kucí andělský množej a mně to neva. Mám třebas i vitrážovýho andílka ze skla, pak mám OOA – otylýho optimistickýho anděla. Pak mám invalidního anděla modelku – toho jsem si koupila před 14 dni- má krásný kozačky a nemá jednu ruku z drátku, což jsem si všimla až doma. Ale mně handicapovaný nevaděj 😀 . Látkovej od Dennyky bydlí v míse s potpourou a světýlkama celoročně. Tihle fšickni jsou tu s náma celej rok.
Dennyky s náma už asi nemluví 🙁
jo u cukroví mi ani nemluv….
má závislost na sladkým je dě
já jen tak trošku ochutnala, jak se mi to povedlo a zjistila jsem bohužel, že dost 😀 Dělám si svoje marmeládičky – pěkně hodně navinulý a tooo je dobrota. Sem prase!
To topení by chtělo nějak pořešit, protože taky kvůli tý plísni, aby se to vysoušelo, chlad to jen podporuje.
Petrs01
Že bych ti tu opičárnu přivezla?
tak ten je hůůůůůstohustej 😀
ak mu 10. držte končetiny, protože jde na revizi žubů (aby mě zas měl čím pokousat) a přece jen už to nejni žádný mladík
držet budu. Dneska držím palce Mikinovi od Peti -vzala si ho nedávno a dneska jdou na trhání , tak desátýho budu držet Atomískovi