Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

no já mám umytý větší část stěny,vyřazených x Martinových triček-něco legálně,něco nelegálně-fascinuje mě,že za léto nosil pár triček dokola a když jsem se ho u nějakýho co něměl 2roky na sobě zeptala-jestli ho bude nosit-tak-to je na doma-aha-ale na doma ho nenosíš
    to je malý-ale hezký…
    mazec na mě-já neříkám,že má mít pár triček a hotovo,ale on jich má asi 40,z toho o půlce neví že tam je-takj na mě je to plýtvání….
    místem a penězma-jasně peníze jsou jeho,ale vzhledem k našemu podnebí doma,je dobrý mít v těch skříních věci co tak pravidelně se střídají ven,jak je něco dlouho vespodu,je to pak na vyhození stejně…
    vypraná další pračka a ze psy vycházka s Pavlou v lese
    ta taky pobavila,jdem tak z lesa,že to vemem po cestičce navrch a ke křížku dom,a ona najednou odběhne a nadšeně valí….a běží…a fofruje-a tam na zemi strom s kupou ale fakt kupu větví jmelí-takže jmelí zajištěný:D:D
    a su za dnešek nalítaná jak koroptev-3 vycházky ze psama-jedna venčící,
    pak po městě,pak doma uklizečka,tak už se budu válet…
    kamoška mě vytiskla všecky fotky z toho meilu tak su na ně zvědavá…

PetraK-já si jedu furt vánoční koledy,
    a do pečení nutím Martina….

a zítra bude překvápko????
    Petrs01-Dafi je zmrzlina po mě,na vycházku jsem ju dopo,ani odpo neoblíkla,odpo dobrý
    ale dopo jak v tom lese vichr studenej,tak se doma třásla jak sulc,tak šla zabalit do peřiny…
    to je fakt divný,venku ji zima není jak se hejbe,nakrátko už taky úplně není
    ale doma třasavka,Žeryk teda nic…