Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

černej čaj

hnala po dvou letech pani co mi udela holkam polstarky, okace a nohace, budete cucet az to budu mit

jéé čajdo, tak to je paráda, to věřím, že seš natěšená, zvlášť, když tamto nevyšlo podle představ a držím palčáky, ať tohle klapne na víc jak 100000procent.

ja dneska 23 km,
    dobře se už rozcházíš, ne? Co zadel a noha?

y hele nekdo s coklem… on snad ma spice? vypada jak ferinka! mhourim na doprovod… nojooooo to je muz 😀
    jee, to je hezký překvápko! A Ferrata si užila proťápku mimo obvyklý trasy, to je hodnej.

Umrel mi kompaktik
    čest jeho památce, uměl krásný fotky!

Fifi
    protekcne jsme na pondeli objednany k nasemu dvornimu vet, Pepina i Ruzice.
    hmm, elitářství se nám zase rozmáhá 😀 😀 vakcina podpultovka 😀

Zisisi, groundhog je skvelej a roztomilej. 🙂 Zviratko zubaty, drapaty.
    Krasnej venec, zdobenicko zdobeni ti jde od ruky.

jsou boží že jo? já se tím bavila děsně 😀
    zdobení mě bavčí děsně moc, jen letos je to takový hrozně zrychlený, jak nejsme doma.ale prostě nedá se nic dělat. V pátek jsme zase místo zdobení mazala s Rumoušem na veterinu, tak musím zkusit,zda to stihnu dneska.

, to bude krevetky cubrnet na sousedy, az je dovezes.
    aby se jí tam ešče vešly, ale? 😀

Nejdriv dopoledne vyhodila cast vecere, za hodinu zbytek. Nestraveny a smrdelo to jak chciplej skunk.
    ajajaj, tak to teda asi protekce nebude. Hlavně, aby bylo Růžencovi dobře a Trolďas se nepřidal.

Jo, a taky dulezita mezipsi komunikace byla, ktera mi rika, ze ji fakt neni dobre. Jezila se na Troldika, delala kravicku, kdyz chtel vstoupit do jejiho prostoru v pokoji. Ale pritom by s nim za dve minuty kravla venku. Podivnost totok, co ji je.

to mě vždycky štve, že se s nima člověk nemůže domluvit a bádá a bádá. A je nerfosní.

ano po tom piskani jsem se uz uz oblikala, ze veterina, ale vzala jsem ji este kolem baraku. Hodila smrdutou savli, vykadila dalsi velesmrdutou hromadu a znatelne se ji ulevilo.
    no tak už bych byla v klinči a nervní jak blázen. Je mi jasný, že Ty taky. doufám, že dneska už bude zase o něco líp.

Tak bojkot ockovani probiha i u Pepiny.
    aháá?? Ty jo, co zase poletuje?? Však holky se ani neviděly, že by si to předaly. Tak Trolďas – drž se, bojkotuju ženskou ligu! 🙂

Maya

jeden ext krvavej už v půlce cesty a domů ještě asi 3 km, ještě že půlka z toho byla z kopce 😀

brrrrr, chudera, todle je velkozlo a vekopeklo, s puchejřema choděj jen úhylové- nebudeme jmenovat, oba je všichní známe 😀