Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak já ve čtvrtek odpolední
v pátek ráno krátký vyvenčení před odjezdem na mezisměnu-od 8-půl šesté pak mě Martin hodil dom,ze psama byl dopo v lese,a chvílu odpo,tak jsem vymrzlá zalezla dom
a su teda hezky prochlazená-na kase ve čtvrtek půl dne-a i když střídavě stojím/sedím,pod zadkem pod sedák,dvoje gatě,termotriko s dlouhým,penny triko,nákrčník,teplájovou mikinu+vestu sotwellku,nohy zakrytý kožíškovou vestou,tak nohy v botech zmrzlý,jak se začnu hejbat tak zas vedro-jasně,jdu vybalovat odhodím vrchní vrstvy,a večer a ráno můžu dělat v elastákách,pak navlíct gatě,jít na kasu-ale to převlíkání fakt zdržuje-ono něco jinýho je shodit ze sebe vestu/mikinu,ale gatě-to jaksi už na kase vyslíkat nebudu,že:D
v pátek vřelou vodu pod nohy,jenže zas na boso,a když chce někdo podat cigarety tak stoupat holýma nohama na zem taky nic moc….
tak nevím no….
v sobotu volno-ale jak mi nebylo a není dobře,tak ráno vycházka kus k hájence,k vyslílači,a ždibec podél lesa+párkrát hledej-ztratil a dom-mlaha,bláto
ale hustá mlha,ne hezká podzimní na fotky…
večer chvilka venčení i s Betty+velko úklid skříně vložnici-všechno ven,umýt a hodně vyhodit a něco zpět-takže ramínkovopyžamovorukavocovoskřín je v cajku,a je tam místo i na tašku do Bk,pak uklidit poličku na botníku v chodbě-rukavicovášálová bedýnka+normoč úklid
Martin-kde jsou ty věci co se do té skříně nevešly?
teda vešly-ale taková hromada naskládaná to byla a ted 2šály,2čepice,troje rukavice…a já spokojeně-vyhozený:D:D:D
no málo místa,tak se držím pravidla-od každýho kusu 3-tím ubylo šál,rukavic a tak…
dnes hezky sluníčko-tak ráno ze psy ke křížku a zpět,a pak k lípě,obejít pole za tím a lesem zpět,od hájenky dolů
pak učesat pséky,vydrhnout koberec+trochu terasu-někdo tam rozšrajdal nejen bláto….,pak doumejvat knihovnu ve stěně v ložnici,vyřadit z pár knížek
umýt několik skříněk s oblečením,takže už zbývají jen 3 skřínky a ložnice je v cajku
večer vycházka po dědině-zbavit se oblečení
Fifi-no mě blinkala Dafi včera-ale ona blinká fakt několkrát do měsíce-jelikož u nás člověk neví jestli nesežrala něco psům/slepicím,kočce,tak já to řeším pokud je to víckrát pokud vidím,že jí je blbě
jinak zahájím výslech rodiny—jestli nebyla Dafi a slepic a tak…
ale teda hezky si Růženka oddaluje veterinu,se s Pepinou snad telepaticky domluvily na dálku 🙂
ale tak dobře,že je jí líp
a Troldík zatím dobrý?
Černejčaj-tak další výletní sobota za tebou?
tak Ferinka určitě ráda,že byla kousek na výletě
kde chceš zamlouvat ubytko?
tu dovolenou jsi vlastně provýletovala,že?