Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsem včera po bytě dodělala resty a dneska můžu co? Zdobit, hurarááá. A taky jsem koupila ten rum a smetanu a když bude čas, uvařím ešče rovnou vaječňáka. huraráááá. No a od příštího týdne zase budu jezdit s Brtnikem.

Dennyky

no nedali byste jí korunu?! :
    dali, páč vypadá, žes ji zmlátila 😀 Tak už pěstuješ krevety?? 😀

Lípa krásná. Ešče nemáte sníh jo?

Já huž si říkala, ešivá seš v pořádku, když jsi nereagovala ani na to Rumoušovo vídejo. Páč jsem si říkala, že zrovna Tebe stoprocentně rozloží 🙂

Mirka D.

ááá tady si někdo užíval relax v civilizaci :-), když odmyslím tu cestu zpátky teda.

strašně se dohadovali s ostrahou,kvůli košíkům-že sou manželé,že mají 2 věci
    to jsou prostě kreténi, to se nedá nic dělat. Jsou kreténi o to víc, že ostraha je asi tak poslední, co s tím může něco dělat. A komu to nedojde je tupo a s tupem nemá cenu se co? Rozčilovat. 🙂 (se mi to mluví, viď?, ale kašli na ně, zkus to, jinak Ti švihne a jim je to fučík)

honem nám řekni to překvapení-nebooooooo ti pošlu Žeryka a k němu přibalím Michala Davida-písničky….tak-je to velká výhružka?:D:D

neřeknu!! 😛 ale je pravda, že vyhrožovat mi Michalem Davidem se rovná skorem jako vyhrožovat mi smrtí , jo jako jo 😀 😀 Já toho pána naprosto nesnášim, ty jeho prasečí prstíky na klávesách mě děsej ve snech 😀

Maya
    Cernejcaj

My tatovi i kupovali darkovou kartu na benzin u benzinky, byla to normalne plastova karta se kterou pak platil benzin a sla dat do obalky

hele ale to je výbornej nápad tuhleto!! to by se čajdo mohlo tatínkovi taky líbit, šikovná Maya

Maya
    hele – mám pro Tebe krabici na cukroví se sobama, plechovou, schovanou. od loňska, myslela jsem, že to k Tobě nějak dostanu i s tou pjoumatikou a žárofkama, ale nejsem si jistá, ešivá to klapne do Vánoc, ešivá mladý přijedou a ešivá bude situace k tomu si to vyzvednout. A štve mě to, páč ta krabice měla bejt velkopřekvapení, páč vim, žes na sobíky úhyl.

Fifi
    Ofšem lápalie s OP fotkou je mi teda líto děfčico. Skutečně. Mám taky takovou podobnou, a utěším tě, že možná ještě horší. Na každý fotce se tvářim jako vrah malejch dětí, tady se ešče povedlo, že mě blbě ostříhali a já vypadala jako Daniele Šinkorová v sedmdesáti letech, lehce střižená králem Kazisvětem. A…….. hele dá se to. Jen se prostě nesmíš na tu fotku koukat no 😀

Na hlívu nevím člověče – možná v garáge potom? Ešivá tam bude místo? páč potřebuju ty dva mrazácí, aby tam byli. Musí se tam vejít taky traktůrek, kterej budem muset koupit na chalupu, aby se zvládlo sekání, ale možná by se to tam vměstnalo. To je dobrej nápad.

ale kdyby mi prislo neco doporucene, na poste mi to po propadnuti nevydaj, ani kdyz mam ten papir. 😀 Coz mi prijde na hlavu postaveny.
    ano pošta je totiž celá postavená na hlavu a měli by ji zrušit! Hodlám letos Petě poslat dárky, protože se neuvidíme :-(( :-(( a zkusím k tomu využít právě Zásilkovnu, která je normálnější než nejnormálnější poštovní úřad.