Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak nebyla jsem tu a sem tu
v pondělí mě vytáčely lidi v práci na ranní-strašně se dohadovali s ostrahou,kvůli košíkům-že sou manželé,že mají 2 věci a tak-tak já z toho za celej den na nervy,sem ráno pekla,pak na kase,a pak sem vypadla bez nákupu-hlad jak kůn,tak jsem si koupila pár věcí ve zdravé výživě-tam nikdo nebyl protože do zverimexu se může pojednom,a do květinářství po 3-na schodech fronta,ve zdravé výživě nikdo….
dojela jsem dom,obstarala zvěř,a šla chvílu ze psama,a sbalila se a smou drahou půlkou-s Dafi:D-jsem zmizla po půl pazé bus,v 5 vlak směr-BK….
dojela jsem,dala dlouhýýýýýý pokec s tatkem a v noci šla na rychlovenčení nejkratší trasu u nás-když nechci přes koleje,kolem parku kde se slízají bezdomovci spsama,takže v noci tam už nechodím-jako ne tam,ale už ani do centra města a zpět,protože bych musela kolem toho parku,kde mimochodem leží parte chlápka co ho tam zabili…
no takže v noci hezky kousek do kopečka ke kostelu sv.Martina na který mám výhled z okna,a tam nahoře u kostela hromada stojanů o sv.Martinovi-pověsti,co se kdy jedlo,atd.,,,,docela zajimavý,ale moc světla tam v noci na to nebylo,tak jsem přečetla co šlo,a šupajdila sem dolů-Dafča vyvenčaná tak jdem hají
v úterý nabitý to den-jelikož v říjnu jsem nestihla v lijáku dvouddením hřbitov,tak v ted v úterý ráno rychlovenčení ke kostelíku a zpět-je to tak 10minutek,pak snídaně,tatka mezitím vyrobil kafe a šli jsme přes koleje,přes most-kde jsme sebou oba málem švihly pár čtverců čerstvýho asfaltu namrzlo…a přes město,zámecký park,kolem sýpky na hřbitov,DAfi v parku a kolem SýpKY na volno,mimochodem schody v parku posolený jak chleba-úplný kopce soli:-((((
u hřbitova jsem narychlo koupila dekorativní větývku s ozdobou-máme jen pomník tak tam moc místa není,protože tam mám partu andílku+vázu s kytkama+pidi věneček-tak je tam vše mini s tatkem jsem šly na střídačku a pak přes město dom-takže velká vycházka za náma,na chvilku se k nám stavila teta,po obědě jsme si zdřímly,no,pak jsem šla chvílu na socializační vycházku městem-s Dfi jsem si udělala dlouhodobý odložení u obchodu-obchod s elektrickými posuvnými dvřemi-pultový-nokdo venitř-takže Dafi sedni čekej,neuvázaná-já na vteřinu dovnitř,čapnu ocet,chvílku doma a no a v 5jsem měla být na návštěvě u mé tzv.druhé mamky,co s ní chodívám od té doby co je v důchodě na dlouhý vycházky s Dafi+na kafe…no x měsíců jsme se neviděly,a šla jsem k ní,že si narazila žebra,skříplý nerv,tak vycházka nět-ehm tatka-dokdy tam budeš?
já no budu tam od 5odpo-tak do osmi….
no co dodat-když sem po desáté v noci!!!!:D:D:Dšla dom-tak mi volal,že krom další podvečerní vycházky s Dafi kolem mlýna,s ní byl i v noci na čurací vycházce….no,takže jsme jen zasedli k tv a dali film Díra u Hanušovic….
a ve středu/dnes-další to náročný den …ale využila jsem každou minutku
takže ráno zase rychlovenčící vycházka ke kostelu-s tím,že tatka,at tam rovnou nad kostelem skočím do pekárny-kde se taky může po jednom+pultový prodej-takže Dafi druhý odložení u obchodu,já hlavu přes rameno abych na ni viděla,a za pár vteřin venku-pak šupky hupky dom-na stole mezitím kafe
dnes mlha,vlhko…dala jsem trochu větší vycházku po městě
a pak ven s mou bývalou švagrovou a Kryštůfkem-teda bez Dafi-protože s ní se moc soustředím na ni-kde jakej pes a tak…,a už za sebou měla 2 vycházky,takže
já na hodinu ven s Kryštůfkem pak na hodku k nim na čaj a dom na oběd
po obědě větší úklid u tatky-takže umýt okna,pak vitrýny u sekretářů,knihovny,+nábytek trochu otřít ,vytahat všchny slonečky figurky kočiček,vyleštit,narvat zpět a vydrhnout koupelku pořádně-takže sprcháč,zdi ve sprcháči,kachličky a tak….
no pak tv relax,další kratší vycházka odpo a o půl paté dom-no ehm dom
do Brna-v Brně měl jet 17,28 rychlík….já od čtvrt na nástupišti,že už tam bude vlak….pudu s Dafi do něj….
půl-vlak nikde-10minut-zpoždění,pak 25,pak 40,pak 45minut a změna nástupiště-tak Dafi kosila-já s ní chodila sem a tam….a když koněčně!dojel vlak,tak jsem vlítla dovnitř-zabalila Dafi zepod do dečky a pak do šály velké černé hunaté co mám od Petry od Jéžíškaco jsem-takže Petro promin-ale Dafule se v tom hezky zachumlala a hned usnula….
no k vlaku pro nás dojel Martin,protože bus tak dlouho nečekal…
doma jsm šela ještě chvíli s Žerykem at má vycházku navíc samotnou se mnou
i když na dvouch s ním Martin byl…
a mezitím než jsme došli tak večeře,kafe…
-no tatkovi jsem dovezla mikuláše+kalendář přírodu na další rok
a fakt jsem si to maximálně užila-už mi tady všecko lezlo na mozek
i Dafi si to užila-na vycházkách vrtěla furt ocáskem,doma na mě žalovala tatkovi,že se s ní nehci dělit o jídlo…a měli jsme se jen pro sebe
a kdž v pondělí zjistila,že jedem my 2 pryč-tak ze štěkotem valila k vratům jak střela-pozná to podle tašky kterou beru jen s ní na její věci+batoh