Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem dneska šla „pozdějš“ do práce, ono to pozdějš nejni, páč máme klouzavku, že jo, ale před kurvavirem jsem chodila normálně na standard dobu tedy od 7:45, ale teď jezdíme s Brtnikem spolu a tak mám vela hodin přesčasu – ne, tolik jako čajda, to ne, to nemám, ale mám čtyři. Tak jsem šla na normálno a půjdu domů dřiv. A užili jsme si po delší době s Rumíčkem ranní venčení. S Tali ne, ta si to rozhodně neužívala, protože jí byl včera opět nastaven vojenský režim. Takže ta jede v nízkonákladovým módu 😀 .
a právě jsem objevila supr recept – FIFIJOVÁÁÁÁ TO JE NĚCO PRO NÁS! ale třeba možná i čajda ocení:
Gde je Dennyky??
Fifi
co ten Troldík blbne takhle?? To je pech tohleto, to si díky Ešátorovým vosám dovedu docela představit 🙁 .
to jsem nepsala coby stiznost, ockovani fakt poceka, svet se nezbori, maji toho tam plny brejle.
jojo, to jsem pochápla, že si nestěžuješ, ale právě jsem si říkala, že když mají frmol, tak jednoduchý očkování by se dalo sfouknout i jinde třeba.Jsou šikovný, jak to zařídili, aby zůstali v provozu.
Petrs01
Uvážu ti Spratečíčka u dveří a nevezmu ho zpátky dokud neprozradíš!
to nejni mučení, to čajda to vymyslela horší teda 😀
černej čaj
U me v brne = 45 minut autem
jo hele jasný, byl to jen nápad, Ty vlastně jsi stejně říkala, že se Ti bez psa výletuje líp.
Muceni oblikanindo ruzovych saticek jak panenku
vydržím šécko, i tudle hrůzu!
Maya
uby ani nechtějte vědět, jak se mi minule rejpala v nervu, hned druhej den mě začal bolet zub kousek vedle
ty jo to nejni možný, jakej ty máš pech s těma zubama!! žes taky antibiotický dítě, co? 🙁 Tož hlavně, ať si to brzo sedne a zub přestane vyvádět.