Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čaute prdíci! Mám novinku, ale neřeknu vám ji 😀 počkejte si 😀 😀 a taky mám zasazene česnek, a umotaný základy věncůch. Víc jsem nestihla, kůlivá tý novince. Je mi děsná zima a půjdu si uvařit kafe, obvykle je to na mě brzo, ale vzhledem k tomu, že jsem velmi špatně spala (tímto doufám, že se černej čaj a Maya vyspaly naopak dobře???) , tak musím. Navíc jsem se vzbudila ve velmi špatnej moment snu, kdy se mi ztratil (kvůlivá Brtnikovi) Murphík a já lozila polema a bulela jako pitomá.Takže ráno nic moc, snad to kávička spraví. Jsem tu od čtvrt na sedum a ešče sem neusnula 😀
čajdíkuuuu krásný fotečky a článek – chodíš tetkon sama? Vozí tě drahá polovička? Ten štěbeták, co se na Tebe dívá, to je pan Brhlik, můj oblíbenec 🙂 pak tam je sýkora koňadra a to poslední je modřinka.
Petrs01
tý jofka, to je tak krásně čistá voda, já vůbec nechápu, že tam do tý ledárny někdo fakt vleze, natož se potopit teda. brrr.
Fifijová
Zis, Esuska UZ pece?? Neni to brzo? A uz ji dosly fotky
peče, peče, ale málo, jindá už by měla hotovo.
Fotky došly i s reakcí pána 😀 poslal mi tlemícího se smajlíka 😀 😀 Myslím, že se dobře bavil. To ani jinak totiž nejde 😀 😀 😀 booože, pomooooct, já si na to zase vzpomnělaááá 😀
pěknou čtyřku jsi sem dala, taky hezkej platákek. Ten čas tak hrozně letí, sakra. No nic, ale k těm čtyřkám – tetkon nemyslim prsa 😀 – já si vždycky moc přála mít pořádnou smečku , velkou, velikou. Se dvěma psy mi došlo, že pak člověk nemá tolik času a rukou, aby si to doopravdy užil. Už to asi jede v úplně jiným módu, kterej asi taky není špatnej, jen to není to ono, co si asi vysnil od dětství. Je to asi zase jinej vztah???
ezlobte se na nas, lajky pocitacivy, ze si to tu takhle vysvetlujeme…
vůbec ne, ba právě naopak. Lajka to lajce nejlíp vysvětlí. I když… vzpomněla jsem si na naše občasný hovory počítačový s mámou…. já myslela, že mě vždycky trefí, když mi sdělila „to tady nemám!“ „Mami, to je seznam, to tam mají všichni! Máš to tam, musíš to tam mít. Máš určitě jen roztaženej obraz!Sroluj dolů, nebo se posuň do strany.“ „To nejde!“ „MUSÍ TO JÍT!!!!!!!!!!!!!!“ pooomoooct 😀 😀 😀
Mirka D.
krásná čtyřka psí 🙂
no venku fronty moc nebyly,ale lidi aby mohli jít 2-manželé třeba-tak chlap pár věcí
no tak aspoň, že se davy nekonají. U nás taky nikde nic.Máš to aspoň klidnější, tož si to užij.
-kurna dyt byla ve zverimexu,proč pro nás nic nemá?????
páč je panička lempl 😀 😀 chudera Žerda, takový zklamání 😀
kde je Denyky?
doufám,že je v pořádku!
jo to doufám taky.
no já Čajdě děkuju za kopu dárkůůůůůů-
jejda jejdááá! to to uteklo tak rychle?? TAK TO PŘEJU ŠÉÉCKO NEJ DĚFČICO! A HODNĚ ZDRAVÍHO A HODNĚ ŠTĚSTÍHO!
A hodnýho Martina, a hodnýho Žerdu, Dafule hodná je. A taky hodný zákázník 🙂