Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

Černejčaj-jo-k tomu úklidu
    Martin se vždycky diví,proč to dělám,že to není vidět-a je fakt,že když máš neumytý nádobí,špinavý sporák,a na zemi psí tapky-tak je to borčus i když bys měla všecky dveře,okna,vnitřky skříní umytý….
    ale prostě jsem zjistila,že jednou za roknení marný všecko vytahat-když už je to venku-tak se ty vnitřky umyjí-pk teda právě zabere čas ani ne tak ten úklid,ale já vždycky čekám,až to trochu ještě oschne-ale mě na těch úklidech nejvíc baví-to,že vždycky něco vyhodím,vytřídím,před rokem teda toho bylo hodně-nádobí,knížek i oblečení,ted už toho logicky tolik není….ale i tak
    no,a já to dělám po kouskách-i když bych to třeba za 2dny volna sfoukla,tak já to dělám x týdnů po něčem-prostě se mě chce část umyju-su utahaná,nehce se mi tak nic-a za těch 5 týdnů to nějak udělám,nebo taky ne…
    -k výletu-jo určitě jsi byla tam co my:-()
    k práci-jo a máš pravdu-užívám si ten pocit-že to volno určitě mám,že nikdo nemůže zavolat,že mi nikdo nemůže přehodit směnu,nebo dát směnu navíc
    i když jasně-když nemůžu-tak umím říct ne-ale vždycky je to divný pocit…není to pak ono….

Fifi-jo,taky si myslím,že ideál jsou 2 psi
    ruce má člověk 2-vím to zvlastní zkušenosti-x let jsem denně chodila s třema psama-tady-můj vycvičenej vychovanej osmiletej GERO-a k tomu jedenáctiletej BOBEŠ-nevychovanej pes rodičů který neuměl nic-slovy nic!a znal jen pole a les,neviděl co je před vratama-rodiče psy do dědiny a města nebraly
    a k tomu štěně Btty,pak Betty a štěně jejich-Gerovo a Betty-Maxe-cvičení,vycházky,hraní,česání a první rok co jsem měla TUHLE DVOJKU CO MÁM TED TAK KAŽDYÝ RÁNO ZE TŘEMA PSAMA,S dAFI ZVLÁŠT-KDYŽ BYLA ÚPLNĚ MIMI,PAK VE VOLNU NA HODINU S NÍ KAŽDÝ TÝDEN DO MĚSTA JEDNOU A VEČER VEN SE 2 PSAMA SVÝMA-PAKÁRNA
    a i ted su ráda,že s náma občas beru jako třetí Betty+s ní cvičím-3 mě ještě na zvládnutí přijdou v pohodě-v jedné ruce vodítko s Betty,v druhé ti 2,kteří jsou stejně většinou na volno
    ale,když chodím denně se všema čtyřma ven,když sou rodiče pryč,tak brrrr je to náročný-nevím,že jsem se z toho za ten jeden rok nezbláznila,když sem chodila se všema…
    a to jsou všichni malý
    takže klobouk dolů před tebou-4 velcí hafani to už je umění