Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak víkend za náma
včera ranní-mražený,od sedmi kasa,ve dvě nakoupit a dom
no,mín lidí-odpadly ti co tam chodily zabíjet nudu-a to je dobře
odpo vyprat,vycházka kus ke křížku a zpět s trochou cvičením,
pak kocháním dárkama:-)
dnes brzo ráno mrazivá vycházka s kamarádkou s basendžim ke křížku,od něj kus dozadu mezi pole-tam jsem fotila ty běžící psy na slunku-je tam široko daleko vidět,tak si tam risknu pustit všecky 4 na volno,pak zpět a dolů do dědiny a dom
vycházka nebyla nějak veliká-jak mám ve zvyku dělat delší vycházky ranní ve volnu,ale tak aspon jsem umyla kuchyn-sporák,dvířka-prosklený dvířka byl nápad roku…,a jednu skřnku venitř,další pračka
odpo chvílu ležing,vycházka k hájence,k vysílači a zpět-já chtěla do lesa,ale Martin šílel,že bude tma!no,tak na zahradě jsem si ještě pohrála ze psy,takže dom za tmy,ted jsem umyla trochu vnitřku v knihovně-mám letos zajimavý styl úklidu,to,že umývám po kouskách,po skřínce,by jetě tak divný nebylo-nemám chut a náladu prouklízet půl dne,tak to každej rok dělám po kouskách
ale dělat po kouskách každou místnost…
no nic,hlavně,že se v tom vyznám pak…
no a zítra na ráno
Černejčaj-ty jsi byla tam kde my-teda u toho rybníku,a asi jsi šla i po jedné z těch divných nesympatických mostků-jak mám na těch fotkách ten potok-taky je tam vidět kousíček pletiva z té zahrady,první most od toho rybníku…
Maya-jo,u nás je různých křížků a kapliček-mám ráda,když jde člověk k něčemu-ke křížku a zpět-jedna vycházková trasa-nejkratší,a ne do kopce
pak kolem toho obrázku to je mini okruh v lese za hájenkou
-lípa další trasa