Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak včra volno-tak jsem se vyhla psychu v obchodech s košama….
    ráno jsem dala větší až velkou vycházku ze psama v lese-s Žerykem sedni,vstan -vstan delší na pařezu,+hledání hračky v listí,
    pak umýt okna-jak nejdou rozdělat tak jen zvenku,přesadit jedno kvítko,ostříhat rýmovník,kousek dát zakořenit a z hromady listů dát udělat sirup.umýt prapety,
    vyprat povlečení,povlíct plyšový zimní,+běžnej úklid+další vycházka k večeru+vyčesat pséky
    +pidi venčení večer-odpustila jsem si odpo 2 hodiny spánku tak byl čas i poumývat dveře
    takže začátek vánočního úklidu za mnou a ted si po něčem poumývám vnitřky-nebo taky ne:D-se uvidí jak bude chut a nálada,no a zvenku to pak přejedu leštěnkou
    včera jsme vybíraly dárky-tak uvidíme jestli něco dnes objednáme
    ráno jsme si daly ze psama vycházku v lese,kdy jsme daly 3 schování-jednou já 2krát Martin,pak jednou hledání hračky v listí,jednou rukavice v listí-takže psi vyběhaní-běhaly oba a dost
    moc by potřebovaly to plyšový povlečení-milujou tenhle materiál,furt sou na peřinách-takže kurna at mě otevřou obchody a sekáče….
    PetraK-no s těma obchodama-oni tam třeba nebyly moc fronty,protože bylo před akcema-ale ode dneška začínají akce,a to je u nás vždy 2 dny natřískaný od rána do večera-takže to bude psycho-a taky pouštění po vozíkách-bude peklo
    protože hooodně lidí chodí bez vozíků/košů,dělníci-ráno v poledne-vodu,3rohlíky,salám-a mají to jen v ruce-a ted tam bez košů nebude moc nikdo jít,ted děcka pro pár věcí bez ničeho…
    no bude to mazec-u nás má celý den stát odtraha a upozornovat na to lidi slušně-že bez koše do obchodu ne-a to ani pro pár věcí-už vidím to ukecávání-ale já du pro jedno pivo….mě pusttě….
    máme tam pár lidí co chodí pro jedo pivo rum xkrát denně,vypije pivo a jde zpě,pro další
    no a když nebudeme mít ostrahu tak tam celej den má stát někdo z nás-
    tak abych si dala víc oblečení…..
    taky jsem ráno letecky zahlídla,že chcou zakázat v supermarketech prodej oblečení a bot….
    ehm-boty já si tam kupovala i když byly obuvi všude oteřený…+mikiny a tak,ono dát za botu 1500 nebo 200 je rozdíl….
    no,takže bude veselo,taky nevím,kdo bude vybalovat,když budeme všichni na kase….
    Černjčaj-tvoje psaní vykládání o spaní na zahradě jsem nepochopila….
    ale přeju ti,že půjdeš dřív dom!!!!