Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Gůtn ábend majne líbe Kindr.
Nemáš vařeno Mařeno?? Nevadí, nevadí, chytrá Mařka si poradí, a těstovinovej salát se zeleninou to zachrání! Povednul se mi výborně.
Kde jsou ty fronty, jak psali, že si lidi posílaj fotky, jak jsou fšade fronty před krámama? 😮 U nás fakt klídek – normální nákup v Lidlu, košíků ještě fůra zbývala. Tak nevim. Největší nákup jsme tam měli my 😀 páč jsme dělali velikej nákup i do Domečku a zelenina do dvou domácností zabere 3/4 košíku.
No a protože budou ty Vánočky, rozhodla jsem se, že si vyrobim první letošní těstíčko. TAk jsem koupila mouku, máslo a před chvílí uplácala linecký těsto. Péct budeme zejtra s Rumouškem, v neděli to slepim a můžou se jít rozležovat. Advent totiž už klepe na futra. V sobotu chci nastříhat na Apaluše větve, umotat základy věnců z břečťanu, zasadit česnek, zrejt zeleninovej záhon a pak…… půjdu makat do Domečku 😀 . TAky sem si koupila adventní svíčky. A!! Cestou do domečku jsem objevila úžasnej nejúžasnější krámek, kde si letos udělám tu náhradu za adventní trhy na Křivoklátě, páč mi je zrušili, že jo. A už tetkon jsem si tam nakoupila nádherhnýho anděla, zvonečky, hvjézdičky, srdíčko zimní, srdíčko plechový….. začínám se pěkně těšit, majne líbe Kindr. A konečně mám první dva dárky. Je to ale bída, veliká bída teda.
Uďála sem si tady mejdan s hošíčkama a to mi to lítalo pěkně.