Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
ty jo škoda, že teda nejsem na tědletěch sociálních sítích, mohla jsem mít postaráno o to, kdo si vezme Taliprdovou!! 😀 😀 😀 Protože já se s tím teda taky nemažu. Jen nevím, proč to dávat jako někam do éteru? Jednak na to teda nejsem pyšná a druhak nechápu smysl toho. Ale kdybych vědíla, k čemu to povede, udělám to a hned a budu řvát jak prokopnutá, aby to nešlo přeslechnout. Já si to teda nepouštěla – jen jsem si přečetla ten článek.
Ale tetkon je hodná docela, tak na ni řvát nemusim, aby mě slyšela, má čistý uši asi 😀
Tak přátele Brtnik je megacosi – ne megalodon třeba, ale jako megavýbornej. Za včerejšek vymlátil vpřístavbě komplet celou podlahu. A já měla na starosti ty nejpodřadnější pomocný práce – jkao třeba rolovat a odvážet starý lina, zlikvidovat kartounový lepenky a taky starý noviny. Tooo byste se zasmáli. Nápisy neskutečný. Uvedli soudruha Andropova do funkce třebas, jo? uctili památku soudruha Brežněva, bojovali za mír a proti nenávisti………… pecka, fakt 😀 Až mi to Brtnik musel zatrhnout, protože prej zdržuju. Ale! Verše nějaký soudružky sem vodrecitovala naprosto celý. Tvrdá dekadence teda 😀 😀 . pak jsem musela utikat na záchůd, protože hrozilo, že se počůrám smíchy. Bylo to po tom, co všude čtete vo kovidu, smrti, havárijích, neštěstích a podobně, poměrně veselý čtení 😀 😀
Kartu taky hlásím, že nemám, protože mě to nebaví. Nikde teda. A tudle v Lidlu byla legrajda. Tam mají nějakou aplikaci rovnou do mobíla. No a pán se všech ptá, klasicky, protože musí, chudák, ž ejo a tak abych mu to ušetřila rovnou hlásim, než se nadechne -NEMÁM, NEMÁÁÁM, PROTOŽE SEM DEBIL A NEUMIM S TIM – aby jako rovnou věděl, ž emi to ani nemá nabízet. A von se jako začal usmívat, tak sem u´dála dryjáčnici a rozhořčila sem se, že se mi směje, že sem debil. Začal se smát úplně a pravil, že jsme dva debilové, protože von to taky neumí. Že je rád, že to umí s kartou 😀 A s tou to umí zase výborně, má ji furt prázdnou 😀 😀 Tak jsme si to nakupování trochu obveselili. Protivný lidi by neměli chodit nakupovat, měli by jim to posílat poštou za dveře.
Jdu si pro voběd jo? Ne že vodejdete, když jsem se sem konečně dostala.