Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak včera odpolední-a až na jednu velescénu se zákazníkem-opovažte se mě ještě jednou zeptat na Penny kartu,mě to obtěžuje,už jsem si stěžoval i na vašem vedení-a chlap tak nepříčetnej.že jsem si myslela,že ji od něj chytnu
    to jsem teda neustála-teda na kase-zákaznice-nebrečtě,ještě mu tím uděláte radost…no a ve skladu
    vedoucí teda říkal,že ho mám příště zavolat,já na něj,že by tam musel být 24hodin denně furt…
    no ale jinak dobrý
    dnes ráno konečně !!!!!!slunko chvílu-tak mě to tááááák nadchlo,že jsem pejskům dopřála delší vychízku-delší vzhledem k tomu,že jsem šla pak do práce…
    takže hezky k hájence,od ní k vysílači a zpět,a kousek do lesa,pak pátrkrát hledej-ztratil a dom,Žerykovi jsem doma dala vyřrat granulky s čuchacího koberečku
    -a konečně se mě vyléčila pusa a ucho-peklo to bylo,brrrrrr

Fifi-taky dobrá s odložením!!!!
    já jsem si říkala,musím se tu pochlubit-to už se mě nikdy nemusí povést,a vy mě pochválite a nebudete mít blbý kecy jak Martin-kterej-hm,dobrý,ale už to nedělej-jako cvičit kus od Dafiny,co kdyby tam někdo vylítl s velkým psem na volno….ty jo byla jsem od ní tak 7 metrů,furt cvičím tak,že jeden odloženej,a druhej cvičí,pak se střídají….
    no nic
    a nejlepší byla reakce mé zástupkyně-jí to ted v noci říkám-jak jako Dafi běžela ke mě,jen 2krát přes rameno štěkla na toho psa-a valila-já v ruce ten pamlsek,že
    a zástupkyně-no jasný-říkala mu-hele šla bych za tebou,ale nemám čas-mám tam kokino:D
    -ehm ty krmíš rouškama vysavač?:D
    já teda běžně vysávám sponky,gumky,peníze občas-mám po kapsách pětikačky
    tak když mi vypadne z gatí a hned ju nezvednu

Černejčaj-tak jsi odpočívala?
    já dnes odpo,k večeru celkem klid…
    a s šeltičkou škoda-budete nějak zkoušet léčbu/operaci?
    jo myčka-u nás je furt tolik nádobí,protože se u nás furt žere,my furt žerem,
    to jsou furt hrnky,talířky.lžičkxy,a do noci
    v BK nikde v osm večer nesmělo být nádobí-uklizená kuchyn-tady se jde jíst o půlnoci ještě-tak nám by se hodila myčka+sušička
    Kacna-veledobrá hláška!chlapčíčí…:D