Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
no-já bych ten obchod přirovnala k fabrice-v pár jsem dělala-takže je dělinice,pak nějaká vedoucí směny,nad ní mistrová,nad ní hlavní mistrová,nad ní je nějaký vedoucí,případně ředitel-no ale to vedení firmy je často v irsku,v německu…
no a my jsme jako dělníci věděly,že něco je blbost,věděla to vedoucí směny,hlavní ,mistrová,pak ten vedoucí,ale pokud s tím něco neudělal ten nejhlavnější-tak my s tím nic nezmohli…..
takže,i když my v obchodě víme-že třeba ty pultíky na to kam si lidi dávají zboží je pidi-dá si tam zákazník 3 chleby a je to plný-a já to vím jako prodavačka,vím to jako zákaznice-taky nakupuju,a hodně lidí nám říká-jééé vy to tady máte malý,v lidlu to mají větší,proč to nemáte stejný jak v lidlu?
onio ty lidi si třeba ani nerotvírají pusu,neřvou,jen to prostě řeknou,ale řekne jich to xxxx,já na to říkám-ano máte pravdu-máme to malý,ano cxhápu vás,ano já taky nakupuju,ano,vím,že je to jinde delší větší,ale nejsu arrchitekt,a neprojektuju to,ani nevlastním ten obchod
-a když to řeknou mě,já vedoucí,ta dalším nadřízenýmu-tak záleží na majitelích-to,že to řeknu já-a další lidi někam…
nevím,jestli jsem to napsala tak jak jsem to myslela-že oni ty lidi kolikrát nejsou ani naštvaný,vzteklý-nejsou sprostí-ale říjají to o ščem víme a s čím my nic,náš vedoucí neudělá-to se totiž musí fakt obrátit jinam
Denny-a jasný,jsou tam vysírači,stěžovači, kterým občas i člověk řekne-teda neřejne ale odkývne-na to jejich-tak já tady chodit nebudu-tak nechodte!
tak nakupujte jinde
takže jo je tam parta zákaznbíků prudičů,kteří mají furt něco
a to je zážitek,to si vždycky říkám-bože at jde k někomu jinýmu a ne ke mě:D