Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Denny

Morgen,
    tak v sobotu bylo docela fajn, včera ráno taky, pak ale začalo funět jak sfiň a zhruba ve 3 hodiny začalo lejt.
    Ale včera ráno jsme stihly nádhernou procházku necelé 3 hoďky.
    Akvárius se trochen kalí, snad ve středu dovalí filtr, ikdyž prý rostlinkám humus voda nevadí.
    Krevetky budou zhruba za měsíc i ti krásní Rabitt šnečci. Těším se, no všici si ze mě dělaj srandu, že budeme mít místo kapra krevety k vánocům.
    Asi koupím žlutý a červený cca 20ks.
    Fifino
    s kolenem teda blééé, snad to brzo přejde.Divný, že mě nikdy neoteklo, ani když jsem tam měla tu tekutinu.
    Ale včera na odpolední procházce jsem pravou nohou šlápla na šutr a chtěla to levou vybalancovat no a v kolínku trochen křup. Bohudík bylo to jen málo křup, takže zůstalo okej. Je to dost opruz, když se na něj člověk nemůže spolehnout.

Co se týče Covidu, mě jako dost sere, že když jsou lidi po Covidu bez příznaků, nikdo je netestuje a hurá do práce. Njn nejsou kapacity a prachy.
    Nevěřím tomu, že bezpříznakový jedinec už to v sobě nemá.
    MirkaD
    nechápu ty stěžovací lidi, když mě teda to Penny tak sere, tak tam nelezu a táhnu do jiného obchoďáku. No ale co by člověk chtěl od primitivů.
    Kachna
    si mě pobavila s tygříkem, škoda že takový hračky nebyly, když jsem byla malá.