Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Zdravicko vespolek.
    Cajdo
    Co nejaka lehce zpevnovaci ortezka na ty vychazky, at kolinko je OK? a cvicis na nej?
    Ortezu mam, ale s oteklym a bolavym kolenem to nejde. Takze dneska misto vychazek ci prace na zahrade byl valeci rezim, bohuzel, protoze svitilo slunicko a bylo krasne. Necvicim na koleno, ale dik vlastne za napad, az se to srovna, zacnu. Mam ho pochroumany od mala, jednak z lyzi, druhak z karate a do tretice z my blbosti, kdy jsem blbe sklouzla a orteza nechodici od kycle po kotnik na mesic, natrzeny vazy. Takze neni to stabilni a duveryhodny kloub, na ty samy hnate jsem navic mela tezkej vyron v kotniku – no useknout a nasit novou. 🙂
    Zimnice at te prejde, ja nespat, delat denne 11 hod a pak utapat 25 km, tak me rovnou muzou odvezt na hnuj. 🙂

Kachno
    Jenže naše dítko má problém s písmenkem R a Ř, takže tygřík tvrdošíjně opakoval “ehm, asi jsem ti nerozumněl, zkus to znova”. Bohužel dítko je také tvrdohlavé. uáááááááááááááááááááá
    Uaa, kdo vyhral? 😀
    no a jsi si jistá, že to bude fungovat, když nacpou po týdnu děti do škol?
    Nejsem si jista nicim. Jen jsem psala, ze konecne nejaka koncepce, nastin postupu a ne tahani kraliku z klobouku, kdy clovek fakt uz vubec netusil, co a kdy prijde. Taky se mi vsechno nelibi, souhlas s tvym postupnym uvolnovanim.

Mirko
    jo-Martin-vrátnýho,hlídače a tak on právě dělat nechce….
    A duvod? Pritom s jeho onemocnenim ideal, aby neprisel do uzkyho kontaktu v uzavrenym prostoru pri nejaky smene…
    Ze lidi brblaj na vas, vnimam to jak Kachna. Neni to na vas, ale nespokojenost s managementem. Kterej u vas dlouhodobe, sorry, stoji za prd.

Maya
    Takze tvoje rymicka nemusela bejt rymicka a mamka a tak… Jestli ma bracha protilatky, tak by mohl darovat plazmu, shani takovy lidi.