Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

no a ještě jedna věc-sem to říkala Martinovi,že lidi budou vzteklý,nebudou to dodržovat,tak on,že to není má věc,ale věc ostrahy
    njn,na jaře jak tam 2 hodiny denně mohli jen důchodci,kteří tam stejně jinak lezli furt,tak lidi co tam šli dřív,tak byly vzeklí,naštvaný,že musí pryč a zlost si vylívali na osttraze a na nás,a to byly 2 hodiny denně
    a mě prostě není příjemný dostávat nadaný a nebo poslouchat jak řvou na ostrahu
    jasně je to nařízení vlády,jasně my za to nemůžem
    a nic s tím neuděláme
    ale jsme první na řadě
    a to že na mě zákazník vychrlí stížnost,naštvaání na něco-cokliv-a na konci řekně-e-já vím,vy za to nemůžete…
    já na to odpovídám už-ak proč,když víte,že za to nemůžem,proč to neřeknete jinde?
    proč to říkáte mně,nám?
    nechodí jim letáky-tak na to je tel linka,my s letákáma náš obchod nená nic společnýho distribuci letáku zajištuje prostě nějaká firma-ne my,ne PENNY
    -proč nemáte tu čtečku na drátě at to nemusíme zvedat,všude ji mají-řeknite jim,musíte se ozvat,musíte jim říct….
    -jako -já taky nechodím k někomu do práce aneříkám co tam jak mají blbě-že bych sprdla někoho v autoservisu,na úřadě co a jak mají mít
    copak zaměstnanec na poště,za přpáškou,u prodávání lístků na vlak udělá něco s tím,že je v čakárně na vlak třeba málo sedadel?