Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tvl-tak to bude velepsycho s těma metrama,to NEMÁ ŠANCI NIKDO NIJAK UHLÍDAT-V NAŠÍ REPUBLICE,KDE SE NA HODNĚ VĚCÍ SE..
    to se fakt budu těšit….
    včera v práci od 5-dvou,další brigádník,mě se nehojí ten jazyk,takže super..
    dnes odpo,auto zas není
    tak to mám radost
    jinak jo ve svátek je otevřeno
    jinak to opatření-nevím jak to bude kdo hlídat-rozestupy se u nás nedodržují nikde!!!!!by se přejely vozíkama,roušky si nasazují před kasou jinak pod nosem,bradou,a v obchodě jak odejdou od kasy tak zas roušky pod bradu,venku sundat,kouřit pít,jíst….
    na nic ty opatření,když na to nemá kdo dohlížet,hlavně,že my to musíme mít na puse furt,ale zbytek lidí-llalala,pohodičkka
    včera jsme daly s pejskama další cvičící vycházku k lípě a zpět a po cestě xkrát hledj-ztrtil+přivolání-unavit,zabavit
    dnes ráno vycházka ke křížku a kus dozadu a zpět
    Dafi běhala,tak jsem na vyběhání nemusela nic vymýšlet
    zítra poslední neděle co zavřeno

PetraK-tak adventní věnce nekupuju,protože na ně nemám místo
    cukroví neoeču,a letos nevím jestli koupím
    a můj oblíbený rozsáhlý Vánoční úklid-který vždy spojím s velkým tříděnám-rozuměj vyhození věcí
    a který jsem minulý rok jak byl Nartin v nemocnic vzala fakt důkladně-každej nábytek umýt všecko z venku,vyndat,vyschnout,umýt zevnitř
    tak ten se mi letos nechce-minule se mi chtělo
    ale tak dělám ho každý rok tak po něčem budu zas,ale asi ne tak do mrtě jak minule
    no a dárky?
    tak nevím už vůbec nic…se nemůžem dohodnout

Černejčaj-ti ohledně těch fotek skusím brnknout
    tobě přeju at ti ten záhul v práci brzy skončí!
    jo-Martin-vrátnýho,hlídače a tak on právě dělat nechce….