Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

cernej caj

tak to sem snad ani nechtela s tema nakupama vedet 😀 😀

Fifi
    diky za nazor. Jo, ty clanky prave davam jen nahledy, protoze hromadu lidi zajimaj spis jen fotky a tak nemusi rolovat dolu za roh dlouhym clankem…

to samozrejme nevadi, ze to pises tady 🙂 svym zpusobem mi to tady vyhovuje i vic, ale obcas se ozve cizi clovek, tak mi prijde fajn, ze ma moznost.

Co nejaka lehce zpevnovaci ortezka na ty vychazky, at kolinko je OK? a cvicis na nej? (treba v sede na zidli predkopavani dopredu, klidne s cinkama na kotnikach na posilovani 4hlavyho stehenniho svalu kterej koleno i mnohem lip drzi kde by melo byt, ze ho proste lip drzej svaly, pokud je kolinko nejak pochroumanejsi a nachylnejsi?

doufam,ze brzo splasknes a voltaren a ledovani pomuze, nekdy staci fakt uplne dementni pohyb ze snad ani nemuze byt spatnej…

Maya
    tak ona mapa je i u revnice, je vzdy vsude, ale zase je takova mala nenapadna. Ten design revnice je vlastne ten puvodni, je takovej cistej a nic tam neni…

zas mi prijde, ze kdyz dam ti titulni banery na hlavni stranku, vypada to lip, bohuzel ten titulni baner se pak zobrazuje i po rozkliknuti clanku a nemuzu se toho zbavit.

Takze bych rada nechala baner na titulce ale ve clanku se mi uplne nelibi, bud musi byt na obou mistech nebo nikde a s mapou si taky nejsu jista, jestli to pak zas uz neni moc preplacany, ale zas je to na prvni pohled videt a lidi se neptaj na trasu..