Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem fčéra měřila kabely, tvl to je šichta, když máte motat 100 metrů drátu, utrhla jsem si poslední dva nehty a rozřízla ruku o plechovku, takže skóre mám výborný. Taky je výborný, že jsme se dozvěděli, že my nedostaneme dotaci na to čerpadlo , protože máme sofistikovanej kotel na uhlí. Takže prtky, prtky, úspora žádná. A taky jsme zjistili, že asi budeme muset vymlátit podlahu tam, kde to teď předěláváme. To je taky zpráva roku tohleto. Teď, když jsme už mysleli, že bourání je u konce a začne výstavba. Aaa taky prtky.
černej čaj
To jsou výborný čoklidi – jen mi to tady nejde, tak jsem se koukla na telefénu a mám to malinký. U nás se taklenc nikdo netočí jak v pračce, u nás se lítá tryskem a do toho druhýho se naráží – to obstarává Rumíček, a nebo se číhá a pak se vyrazí do útoku a opět se do toho druhýho naráží – to obstarává Talinka. Mají to taklenc spravedlivě rozdělený a když jsou pak na jedný hromadě, hrozně řvou a trhaj si hlavy, hrdla, nohy, uši, šécko co je v dosahu.
protoze sem po 2km vylety zjistila, ze sem si rano nedala kulicku t
tak tohle mi zavařilo mozek, než jsem dočtetla 😀
Oslavka
týý jofkaaa, to jsou krásný vobrásky!! Moc a moc, ta poslední fotka řeky – je jak zamrzlá!Krásnový záběry, díkec.
kachna
No ale tys měla dělat zpravodajský servery!
dítě jedno nebohýýý!
Maya
dvou režimech je práce z domu povinná, tak dočkáš a PetraK taky
a prt, hele já tu budu sedět i když už bude šécko zavřený 😀 a čajda asi taky, ale že jo?
Ten odborářskej návrh, ten se mi tak líbí! kdyby to odklepli, bude ze mě Blažej.
jak máma, už je líp?
no mámě doktorka na plicním řekla, že těm testům nevěří
jo přesně to mě napadlo, když jsi říkala, že je máma negativní, hapruje jim to, kolikrát prt vědí a mně to teda přijde příznakově, že to sedí jak prdel na hrnec. Hlavně, aby jí bylo brzo dobře.
Fifi
Koleno si vzala pro Dennyky, at ma nahradu?
😀 má ho u nás v lednici, kdyby potřebovala, je opravdu veliký. Jen je naložený teda a dneska se půjde ohřát do trouby 😀
jaký byly kotletky?? mňamózňofka?
Hajany jsou nadherna rikanka, vubec jsem neznala. Diky, usmivam se.
že je to hezký? Nějak mi to vytanulo po sto letech na mysli a jsem ráda, že jsem to mohla zjistit, jak je to dál. Pamatuju si, jak mě máma hladila po hlavě a tiše to říkala.
Ale povedlo se ukout pikle s bratrem, kterej si mezi naroocnyma sluzbama nasel cas a propojili jsme se s rodicovstvem oba najednou.
tak to vyšlo?? No to je paráda, myslím, že to pro ně bylo moc důležitý. Hlavně asi pro mámu, páč ženský to prožívaj víc, než kucí.
Prej sem uplne blba.
🙂 ale pěkně blbá, ne?
Dennykyyyy
jak je? co hlavoblití?
Petrs01
rochu to splasklo, ale zítra snad budu muset být hodná
no dlouho Ti to nevydrželo, soudě podle fotek 😀 😀 ale krásnej záběr teda na ty mraky!!
Mirka D.
dnes ráno mě chválapánubohu přešla krční páteř,
huráááá, hurááá, po jak dlouhý době to probůh bylo?
Žeryk strašně žárlil,že se tak dlouho věnuju psům rodičů,a když sem je fotia po ixtý,tak na mě vyčítavě a naštvaně vyštěkl,
🙂 to je kulich 😀
kam by si vlezl 3,4 pes,kdyby byl?
hele tohle si říkám taky! Ti dva velký když se přetlačujou, že jáá, jáá, tetkon taky jááá- to je šichta 😀 Tak jsem je včera mudlala postupně. Jeden byl na pelíšku a mudlala jsem tomu druhýmu pupík, tahala ho za nožičky, mudlala mu tlamajznu a vykládala nesmysle. A pak jsem je prohodila. Když to chci provozovat najednou, zvrhne se to zpravidla do bitky, páč Rumouš je bitkař největší a když je Tali na zádech nedá mu to a dělá krávoviny, i když ona by se radši mazlila, tak mu na to nakonec skočí a rvou se jako dva debilové, místo klidový aktivity je doma rázem borde. 😀