Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak včera u nás konečně přimrzlo,ráno-tak rychlovenčení před vratama,
    pak autem do práce,Martin nakoupil a já víc jak 9hodin za kasou-lidí mraky
    a to tam ráno po páté hodině byly 2-zástupkyně+kolegyně na chladák…3kolega zaspal,přišel až po telefonu,takže ranní přípravný práce spoždění
    no a pak mraky lidí,tak to bylo šílený správně nás mělo být ještě o jednoho víc,ale kolegyně dítě marodí,a náhrada za ni není,takže pro kolegyni s chladákem dost fofry,no a mě pak chytla klasika-ramena,krční páteř,pak mě bylo i špatně-takže jsem odpočítávala minuty kdy půjdu dom…
    nevíme,kde se ty lidi furt berou a kde berou furt peníze,ale prý bylo po důchodech…
    no po půl šesté večer pro mě dojel Martin s tím,že nebyl ze psama odpo venku,dopo teda byl v lese,tak že čeká na mě s vycházkou,tak to mě nepotěšilo,ale tak stejně bych chvilku šla,potřebovala jsem vypadnout na vzduch,tak ze psama na konec dědiny,po cyklostezce-nebo co je tam mezi polama po čem chodím pěšky dom,tak po té cestičece zaházet psům míček,a Dafi reflexní kroužek+obíhačky kovových tyček a dom
    doma jsem odpadla ay ležela,dom z lonce dědiny autem,Martin tam jel vyhodit plasty
    dnes ráno mě chválapánubohu přešla krční páteř,bolela mě jen bederní,což je u mě už normální,hlavně proto,že spávám na břiše,což ona nerada,tak včerejší masírování zad kostivalem,vana ze solí z konopí+vánoční koledy-tak to vše tak nějak zabralo
    takže ráno vycházka k lípě,kousek po lese,že se půjde ještě odpo ze všema psama,a od hájenky dolů a kosek od zahrad s každým několikrát hledej-ztratil s kapesníčky papírovými a čelenkou-nakonec jsme teda venku byly tak poctivě hodinu-takže nějaká odbytá ranní vycházka to zas jaksi nebyla,
    pověsit 2 pračky,vyprat ručně zablácený šustáky,-sem si je s tím blátem netroufla dát do pračky,uklidit domeček,vyčesat 4psiska a po obědě-což u nás jaksi není ve 12,ale třeba jak dnes-skoro ve 3hodiny se všema 4 do lesa,hezky šupky hupky k hájence a fotit-bože to byla veledřina-psi rodičů totiž zásadně nečučí do fotáku,mí psi jak vidí foták tak stuhnou a čučí do něj jak zhypnotizovaní,a to i když fotím něco jinýho,jak slyší tan zvuk,tak všeho nechají a čučí nehnutě mým!směrem,Max s Betty,každej do boku,nebo do země,takže fotka jak jsou v barevným listí všichni čtyři-no fuška-aby všichni čučeli chvíli do fotáku a k tomu sledovat okolí,aby nešel někdo ze psem/koněm,
    někdo na něčem nejel,no pak fotka Betty v listí na pařezu-tam se mi povedla dost-dívalase hezky,za to Maxík jaksi nic moc-furt kamsi čučel jinam,pak ještě Bety Max spolu,pak chvíli na volno,ale to teda chviličku,protože v lese je to o hubu,šla tam holka s koněm na volno,toho vidět na volno všichni čtyři,tam by to bylo akční…
    no a pak jsme to vzaly zpět-Žeryk strašně žárlil,že se tak dlouho věnuju psům rodičů,a když sem je fotia po ixtý,tak na mě vyčítavě a naštvaně vyštěkl,
    njn,vždycky dělím pozornost stejným dílem,když s něma cvičím tak ze všema i kdybych s každým dělala jen 3/4 cviky,tak všichni,a ted sem se o hodně víc věnovala psům rodičům,protože se všema se často ven nedostanu,jelikož jak je máti skoro furt doma,tak závislák Maxík bez ní chodit nehce,a tak jsem chtěla využít počasí a fotila jsem jak o život
    no a dnes večer po večeři si Žeryk přišel skoro sám dobrovolně utřít fousy!pak se každej rozložil na nás na křesle-Dafina na Martinovi,Žeryk na mě,že jsem uvažovala,jak to dělají lidi s víc psama?když ti naši furt mají tendenci se chovat,tulit mazlit?kam by si vlezl 3,4 pes,kdyby byl?
    mno tak rozšiřovat smečku nemíním,tak mě to může být fuk,ale napadlo mě to

Fifi-s těma vodítkama,s tím navlíkáním nevím,víš jak dlouho by mě trvalo,než bych se jim strefila do palice?vím,teda že to dělávají občas u větších psů,jen kolem nich přehodí vodítko bez zapínání,projdou a pak zas to vodítko jen vyvlíknou ze psa,ale u mejch prtat ve stoje nevím,no,na to mají pidi hlavy

Maya-tak ještě,že se ví co mamince je a může se léčit na to co jí je

Petrs01-teda co to čtu totok tady?
    na mě hysterika to z ní trošku strašidelně…
    bych teda k MUDR. radši šla

děvčata,zmenšily se mě gatě,protože se mi zvětšilo břicho,pravda je,že ty gatě oblíkám na další gatě,ale i tak
    nechce někdo z vás šustáky ke psům ?
    gatě-tmavě modrá,na kolenách červená,jsou teda pátej rok starý,ale je mě je líto hodit do kontejneru,nic jim není
    velikost M-nohavice mě sou,oni sou takový široký,ale břicho bych musela uřezat
    tak kdyby jste někdo chtěl,nebo věděl o někom kdo by je chtěl…