Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Zdravicko vespolek! A peknej vikend vsem!
    Cajdo
    To je bezvadnej clanek, jsem se nachechtala, diky. 😀

Dennyky
    Už téměř týden mě bolí hlava a nějak moc nepomohl ani ibalgin.
    Je mi i trochen na blití…
    Tak ti nevím Karle, no.

Karle, ty vole, opatruj se a doufam, ze ses ok.
    Zviratko bych podle stopy netusila, ale kdyz si byla tajnosnubna, tak me pri docitani napadnul prave nakej myval. Timto gratuluju Petrs k vitezstvi a pokracuju u ni v prani rychlyho hojeni.

Maya
    mama ma zapal plic, dostala atb, tak doufam, ze uz bude lip
    Ouvej, tak at atb rychle zaberou. Kde k tomu mohla prijit? Treba ma viraka i tak, byt dle jednoho testu negativ…

Esusova
    Koupit čoklidům hřbety, mno, takže to máme – jedno obří koleno, ty hřbety, játrovou zavářku, kterou tam mají vynikající, kosti na poblifku hovězí, kosti na poblifku vepřový, máslovej špek a sedláckej špek. Trochu se to vymklo
    Malicko. 😀 Koleno si vzala pro Dennyky, at ma nahradu? 🙂
    Ja byla taky nakupovat a smala se tam na me sympaticka kilova kotleta, nemohla jsem ji tam nechat. A ted vyrabim prasarnicku, plneny kotlety na smetane zapekany s bramborama, slintam jiz nyni.
    Hajany jsou nadherna rikanka, vubec jsem neznala. Diky, usmivam se.

Usmivala jsem se i v poledne, neb nasi dneska slavi zlatou svatbu. Bohuzel, vzhledem ke kurvaviru nejaka oslava nepripada v uvahu. Ale povedlo se ukout pikle s bratrem, kterej si mezi naroocnyma sluzbama nasel cas a propojili jsme se s rodicovstvem oba najednou. Mama pak rikala, ze sem blba a plakala, ze prej sme ji dojali. A ted jsem rodice dojala podruhy, protoze jsem jim sepsala kratkou basen coby blahoprani. Prej sem uplne blba. 😀 Zejmena muj dramaticky prednes asi zabral.