Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

Petrs01-na rovinu-po dnešku,kdy mi to došlo-NE,NENÍ
    naštěstí se mi to nestává nějak moc často-ale častěj než kolegům jo,i když zase-oni se nechlubí tím,když jim chybí peníze,že
    a pochopitelně-to,že se musíš furt soustředot+únava-za pár hodin mě bolí ruce,záda-to taky nepřidá-prostě čím větší únava,honička tím víc chyb…

Černjčaj-jo je zákaz vycházení,ne ale vycházek ze psama,krm toho ty včecko hodně dodržuješ,jo lidi na vesnici znám-a jsou mě fuk-JAKOŽE NA TEBE SI LIDI NEMŮŽOU NIC STĚŽOVAT SEM MYSLELA
    a jen tak mimochodem-mí psi se mě v BK nevenčily na dvoře-byl tam pidi dvorek,nanejvýš tam zvedli nohu,takže režim 3krát denně ze psama-já,tatka,brácha
    kvůli sousedům jsme je moc na dvůr nepouštěli
    no a když jsme se nastěhovali sem,kde místa dost,tak Gero se stejně venčil až na vycházce zvyklej z BK…

FIFI-jo to zohýbání je šílený,však sem sem xkrát psala,že závidím vám majitelům větších psů,jenže já to psala,tak,že závidím,že když něco,tak nemusíte dávat psy hned na vodítko,a prostě chvílu podržíte za obojek,nebo pár metrrů/kroků třeba vezmete za obojek,převedete kolem ptřeba psů,dítěte,přes silnici
    a já bych šla v dřepui:D:D:D,takže kvůli pár metrům dávám na vodítko-u nás v zátočinách,kde jezdí auta dozadu k zahradám,a je tam málo místa,a nebo,když někoho míjím,tak se chvílu zastavím,podžím v dřepu za obojky,počkám až zmizne někdo něco-kůn.auto,něco,a psi pouští-a vstávám z dřepu….
    a prostě si nelajznu mít psy těsně kolem auta na úzké cestě na volno,jen čekej,oni poslechnou,ale…kdyby se blbě pohli,lekly se cukli sebou….