Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak dnes v práci miliony lidí,šílenost
    od 5-7 mražený,od sedmi na kase-a byla jsem ráda,když sem stihla půl třetí bus bez nákupu…protože jinak bych jela o hodinu a půl pozděj…
    no dojela jsem dom,dala oběd a šla ven s kamoškou s basendžim,venku konečně slunko
    šli jsme k lípě-no šli-lezli jsme blátem,
    pak dolů do lesa-kde teda listí+jednou aport Žeryka a Dafi přes trní,Dafi hopala přes pařezy,Žeryk válel furt sudy,běhaly jak šílený,a my skákaly přes kaluže a bažiny a pak navrch ke křížku a dom
    no psi vyběhaný utahaný-bez nějakejch mějch běhacích akcí-jako házení aportů,přivolávaček a obíhaček
    no ted sem dala rychlý venčení před barákem-a už je trochu zima

Černjčaj-co má zahrada co společnýho s chozením ven?
    nechápu…
    my máme mega dvůr,mega zahradu-takže by sousedi mohli říct-proč chodí 2-3krát denně s čoklama-no tak at řeknou-venčit se může…
    -paráda,s tím za duhou!

Fifi-hříbky závidím,my dnes v lese nikde nic
    poslala jsem vám fotečky z lesa,bohužel tam nejsou vidět moje po stehna zaliskaný blátem šustáky-už to normálně vypadá,že se tím lesem plazíme…

PetraK-doufám,že jsi si užila odpolední vycházku,bylo hezky,hezoučky

Kachna-to je hezky napsaný od toho učitele tělocviku:-)

jinak jsem si volala s kamarádkou z BK-tam měli virus všichni celá rodina,naštěstí jen teploty,
    švagrová dala utratit toho fouska po tom pokousání,už teda mají novýho psa,tříletýho lovečáka od veterinářky,co se nehodí na loveckej výcvik,takže ten druhej fousek má zase kamoše a nebude tam sám-mají je dole na zahradě ve výběhu
    -jo a taky už sem zjistila,čím to je,že mi chybí občas peníze
    mě se občas převrací čísla-třeba místo 17-vidím 71 a vracím tím pádem na 71…
    dnes se mi to stalo zas-vracím a paní-co mi to vracíte?
    a já zjistila,že ji vracím ZAS víc,prostě jsem to viděla přehozený,řekl jsem si to obřadně nahlas-a vracím vám 1531-místo 1351…Naštěstí mě paní zarazila,JÁ TŘEBA OBČAS I NADIKTUJU PŘEVRÁCENOU ČÁSTKU-OMYLEM,to už se mi stává dlouho,no a ted už vím,že se mi to stává i u vrácení a proto mi pak chybí peníze….
    prostě místo-51 vidím 15 a opačně-občas se mi to stane,nevím proč…
    asi jsem za mlada byla dys něco…