Pár velikonočně dovolenkových postřehů

Abyste si nemysleli, že jsme furt jen dřeli.

To kdepak, kdepak. I na chvíle posezení došlo. Nejčastěji u Špulky. Kde jsme si dali pauzičku a něco dobrýho k pití. Nebo taky k jídlu. Ooooo, moje první letošní buřtiky. A že se teda panu domácímu fakt povedli. On to umí dokonale opéct. Já ne, jsem  netrpělivá, takže zpravidla žeru buřtika vlastní výroby buď nedopečenýho, protože se to peče pomalu a už mě to nebaví, nebo naopak připečenýho, protože mě to taky nebaví a chci to mít opíknutý rychle. Ale tihle….. ti byli fakt dokonalí – zvlášť na funglovým novým narozeninovým ohništi 😀 :

Na průběh opíkání dohlížel i náš specifický velikonoční beránek:

Výbornej, což? Jen se prej, jak pravil Brtnik, tváří nějak nasr..naštvaně 😀

Dobře bylo, dobře bylo. A já si užívám pomalý jaro, který se po těch vedrech vrátilo a doufám pevně, že chvíli vydrží.

Abych si ho mohla při procházení se s ohařema co nejvíc užít při čučení do kraje:

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.